Следва

Bulgari OMNIA Pink Sapphire: Осмели се да бъдеш себе си!

We love: Lierac Lift Integral

Петъчния ден го посвещаваме на грижата за кожата...

Face преди 5 години

В частност - лицето и няколко нови любими продукти, към които сме насочили вниманието си. Марката е Lierac, а серията "Lift Integral". Вижте в редовете долу защо сме "погълнати" от тях >>>

Иновация на LIERAC =  комбинация от естетични техники: лифтинг + инжектиране за цялостно възстановяване на динамиката на лицето. Отпуснатите зони са стегнати, а бръчките изгладени. Естественото лъчезарно излъчване на лицето е възвърнато. 

След 50-годишна възраст, жените наблюдават видими морфологични промени в лицето си.
Кожата започва да се отпуска, а лицевите контури вече не са добре очертани. Скулите хлътват, кожната структура е неравномерна, видимите бръчки стават по-дълбоки. Лицето губи хармония и изразителност, което влияе върху чара и женствеността на жените над 50 години, които желаят да възстановят красотата и жизнеността си. Лаборатории Lierac идентифицират 2 комбинирани биологични фактора в основата на този проблем:

• Загуба на еластичност – поради намаляване на синтеза на колаген тип XVIII. Този наскоро открит протеин влиза в състава на епидермиса, дермата и хиподермата. Играе ролята на „пазител“, допринасяйки за тъканната обвивка на всеки слой. Тези промени водят до загуба на еластичност и отпускане на лицевия контур.

• Загуба на плътност – поради намаляването на синтеза на основни протеини на дермалната извънклетъчна матрица и хиалуронова киселина.

За да отговорят най-добре на нуждите и очакванията на тези жени, Лаборатории LIERAC разработват нова противостарееща линия – LIFT INTEGRAL с уникална комбинация Хиалу-3 концентрат за маскимална ефективност, както на повърхността, така и в дълбочина. Серията преоформя овала на лицето, възстановява обема, изглажда дълбоките бръчки и възвръща лъчезарния и свеж вид на лицето. Формулата е базирана на две основни съставки: екстракт от махагон и лилаво лале за дълготраен изглаждащ и стягащ ефект.


*Екстракт от махагон 
Махагонът е с богато съдържание на полифеноли, които стимулират синтеза на колаген тип XVIII в трите слоя на кожата.

* Екстракт от лилаво лале
Екстрактът от лилаво лале е богат на фенолни съединения и по-специално на флавоноиди, които увеличават синтеза на повече от 30 протеина в дермалната извънклетъчна матрица.


Серията се състои от:

1. Суперактивен лифтинг серум

2. Моделиращ лифтинг крем

3. Реструктуриращ нощен лифтинг крем

4. Околоочен лифтинг серум

5. Експресна лифтинг маска за лице

 

More Face