Следва

Безвремие

Bridal Spring 2019-та: Marchesa

Новата колекция за Пролет 2019-та на Marchesa олицетворява булчинската естетика във всеки един детайл.

Runway преди 5 години

Роклите са тежки, изкусно изработени и щедро декорирани, но въпреки това изглеждат феерично нежни и леки. И това стои в основата на концепцията на дизайн дуото Джорджина Чапман и Карън Крейг - майсторство от най-висок клас, преведено в изработката на сложни рокли с ефирен завършек.

Цялостното настроение е романтично, благодарение на богато използвания тюл, който изглежда лек като въздух, но и още заради великолепните перлени бродерии и 3D декорациите на рози. Безкрайните шлейфове и силно структурираните поли също допринасят за очарованието на цялата тази приказка, която обаче добива и модерен почерк заради използването на един определен похват.

Става въпрос именно за елементи от дизайна, които могат да бъдат откачени или сменени - така изключително обемните поли добиват напълно нов силует, а роклите с дълъг ръкав могат да бъдат преразгледани в нова светлина. Друг своеобразен акцент в колекцията са воалите, които освен изключително красиви, биват и отделно съобразени с декорациите на всяка една от роклите...

Цялата колекция в галерията горе>>>

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.