Следва

Леа Мишел се сгоди

Кой е новият на Дженифър Лорънс?

Актрисата вече не е сингъл...

 

Celebrities преди 5 години

Клюките упорито носят, че 27-годишната Дженифър Лорънс има нов мъж в живота си.

Младата актриса от скоро се среща с 59-годишния режисьор Дейвид О'Ръсел. Прясната двойката дори вече е била забелязана на романтична разходка из улиците на Ню Йорк, като преди това е споделила вкусна вечеря в един от най-скъпите ресторанти в града.

Запознати издават, че актрисата и новият й възлюбен изглеждат много щастливи в компанията си.

"Те разговаряха много спокойно и постоянно се усмихваха един на друг. А после на разходката се държаха за ръка", издава свидетел на срещата на Лорънс и О'Ръсел.

Любопитното е, че Дженифър и Дейвид се познават още от 2012 година, когато работиха заедно по филма Silver Linings Playbook. Очевидно и голямата разлика във възрастта никак не пречи на актрисата, защото от известно време тя има опит с по-големи мъже - доскоро Лорънс се срещаше с 49-годишния Дарън Аронофски.

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.