Следва

Summer mood: Esthederm

Bulgari OMNIA Pink Sapphire: Осмели се да бъдеш себе си!

#JUSTDAREBULGARI

Body преди 5 години

... just be free & feel the magic.
Магията на чудесните мигове, когато животът ни е почти перфектен. Когато се чувстваме диви, красиви и свободни. 



Как я постигаме? Като се осмелим! Като се осмелим да бъдем себе си, своя  глас, своето аз, своя извиращ талант.

Bulgari
ни водят по пътя отново, събирайки това завладяващо усещане в нов аромат - Omnia Pink Sapphire

Истинско вдъхновение, бликащо от уникалния розов скъпоценен камък, сияен, с многобройни фасети, точно като живота. Създаден от Мастър парфюмериста Алберто Мориас, невероятният нов аромат е темпераментен и екзотичен, спиращ дъха, с напомняне да тичаме, скачаме и гмуркаме в предизвикателствата на живота.



Розовото е цветът, който ни помага да се осмелим да експериментираме, да сме  непоколебими и спонтанни, да живеем живота си шумно и цветно. Pink is the warmest color, който, като щастлив филтър, осветява всичко, до което се докосне. 

Omnia Pink Sapphire е ефервесцентен и необикновен аромат, притежаващ същите слънчеви емоции като камъка, чието име носи. “Това е ароматът на мечта и бягство,” каза Алберто Мориас.



Ароматната пирамида започва да се разгръща като оживен бърз поток от искрящи цитрусови плодове и розов пипер, които ни канят да се насладим на истинска радост. Розовият еликсир отпраща въображението в далечните земи на Таити и Полинезия, островите - дом на деликатното слънчево франджипани и пищното цвете Тиарe, кремообразно, точно като флоралните средни нотки на аромата.


*Розово помело
Олфакторното царство се разгръща с цитрусов, пенлив аромат на помело. Често припознавано с грейпфрута, сочното помело моментално възбужда сетивата. Нотката
може да бъде усетена дори от вкусовите ни рецептори, благодарение на специалната обонятелна техника, използвана за създаването му "Smell-The-Taste ™”, предназначена не само да улови аромата, но и вкуса, и консистенцията на една съставка. Истински мултисензорно преживяване.


*Розов пипер

Събран от остров Реюнион, близо до Мавриций в Индийския океан, розовият пипер притежава пикантен, цитрусов и флорален аромат в малките си семена. Това е леко напомняне да не съдим розовото по цвета: то винаги е пълно с изненади. Това е натурален екстракт с изключителна чистота, който съчетава пикантни и свежи нотки.

ранджипани и цветето Тиаре
Екзотичните цветя от далечни дестинации изпълват сърцето на аромата. Наситен със слънце, цветът на франджипани свети с меките си, кадифени и розови аспекти. Прекрасният екзотичен бял цветен аромат на цветето Тиаре от остров Муреа е покана за пътешествие. То е свежо, плодово и наситено сияйно. Заедно, двете цветя придават на аромата натурален и слънчев характер, пресъздавайки образи на розови залези и дълги дни.




Bulgari
улавя уханията на тези екзотични цветя, благодарение на технологията “Headspace”, която запазва ароматната следа във времето, подобно на Instagram, който запечатва визуалната красота. Цветята не се берат или дестилират, както в традиционната парфюмерия. Вместо това, неутрален газ абсорбира аромата на цъфтежа, докато оставя цвета непокътнат. Парфюмеристът може да възстанови аромата от своята палитра от суровини - изобретателна техника за уникален аромат, създаден за изключителни жени. Всяко пътуване си заслужава, то ви отвежда към по-сладки и по-богати моменти, също както Omnia Pink Sapphire ще ви отведе на пътешествие. Завършва с най-мекия възможен аромат на ванилия, топла дървесина и мускусни нотки.



За жената, която предпочита своя розов лукс от скъпоценни камъни, наречени „Fuchsia“ до шампанско розе, Pink Sapphire е неудържима енергия на нюанса в свеж, копринен и опияняващо съблазнителен аромат.

Просто божествена наслада, опитайте и вие, екзотични принцеси!



Bulgari Omnia Pink Sapphire e вече в България и ни предизвиква да се забавляваме, да опитваме нови неща и да учим. Животът ни предизвиква да сложим своите розови очила и да се осмелим да бъдем всичко, което ИСКАМЕ!

So... We #JUSTDAREBULGARI and choose to live NOW -  wild and...free.
 

 

More Body