Следва

We love: Campari... Negroni... & The Legend of Red Hand

Somersby explosion: 10-те наЙ-свежи на седмицата vol. 2

More and more...

All About Life преди 5 години



As promised. 7х1. Свежо. Лежерно. В розово. С вкус на диня. Цяло лято. Със Somersby explosion сме навсякъде. Миналата седмица ви показахме 10-те най-яки, които да не изпуснете. Отчетохте ли се? А готови ли сте за още? Розовите vol. 2.


1. Фермерски базар

Защото пресните продукти винаги са по-добрата алтернатива. А и какъв по-хубав уикенд от този сред свежест с готини хора. Всяка събота от 10.00 до 14.00, стартирайки от тази (5 май)на Римската стена.

2. И малко джаз



В Sofia Live Club, на 3 май. Орлин Павлов, Стефан Вълдобрев, Свилен Ноев и Павел Терзийски ще са част от „Четирима господа пеят джаз“. Влизаме в ритъм и сме там. Старт в 21.00.

3. Време за отдих с Somersby Watermelon



В обедната почивка или след работа. На пейка, в парка. Отпиваме. Вие с нас!

4. The Pink Panther



Ама сменяме пантерата с чанта. Малка, с дълга дръжка. Удобна за безкрайните разходки в парка под слънчевите лъчи. Откриваме я тук!

5. Cotton Candy



И като казахме парк, ни се прияде нещо сладко, отново розово, придружено с бутилка Somersby с вкус на диня, на някоя поляна в Южния. Говорим за захарен памук с аромат на детство и много спомени.

6. Базар за грамофонни плочи



Независимо дали имате или нямате грамофон, винаги е много яко на такива събития. Самият дух на плочите и енергията на хората, които са там. Страхотно преживяване за неделния ден, заредено с положителни емоции. Тази неделя 6 май, 11.00. Повече детайли тук!

7. Let’s party like Gatsby



И като стана дума за грамофони, сещаме се за едно ултра-мега-гига яко парти в клуб Грамофон. Пренасяме се в 20-те години на ХХ век! С музика и дрескод от онези времена. 3 май! От 22.00 часа чааааак до 6 сутринта /после отиваме директно на работа/. П.С. шегуваме се

8. Baby Мakeup



Свеж и много деликатен. Подходящ и за ежедневието. Ненатрапчив и много секси. Розовият грим е обсесията на това лято! Wanna join?

9. Мирише ни на...



D&G L’Imperatrice 3.
Любим аромат за лятото, който ни пренася в облаците и никога не ни омръзва. А знаехте ли, че има и нещо динено в него?

10. Watermelon за красива кожа

Динята е сред най-търсените съставки за природна козметика и домашни разкрасителни процедури и ние подкрепяме това с две ръце. Ето една лесна и супер ефективна рецепта за маска: 2 с.л. лъжици сок от диня + 1 с.л. мед + 10 минути = бебешка кожа.

Това е всичко за тази седмица. Другата пак!

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.