Следва

Elseve за красива коса отива при...

Royal Wedding Update: Какво ще подари Кралицата на Хари и Меган

Остават само 17 дни до грандиозната кралска сватба на принц Хари и Меган Маркъл.

Celebrities преди 6 години

И докато вече всичко е уточнено, и стана ясно, че в близките две седмици няма да виждаме много очите на младоженците, ето че продължават да излизат интересни факти за венчавката.

Вече не е тайна какъв подарък ще направи Кралицата на принц Хари и пристаналата му актриса Меган Маркъл.

Оказва се, че Елизабет II е решила да подари на младоженците цяла къща: "Вероятно York Cottage ще се озове в ръцете на Хари и Меган като малък сватбен подарък", издава запознат с неписаните закони в кралското семейство.

Всъщност кралица има навика да подарява земя на почти всички кралски особи, които се венчаят. Повечето "къщички с огромен двор" са извън Лондон, но, разбира се, са под опеката на Британското кралско семейство.

Сватбеният подарък на Хари и Меган се разполага на около 20 акра земя, като близо 593 от тях са заети от публичен парк и градина.


More Celebrities

Кан 2024: красота на червения килим, от Dior и Chanel, но не само

Celebrities преди 2 дни

Стилът на най-големите международни звезди е главният герой на Montée des Marches. Филмовият фестивал в Кан 2024 беше открит на 14-ти май, а галерията ни обобщава, ден след ден, най-добрите визии, забелязани на червения килим дотук.  

Кан 2024: червеният килим в първата фестивална вечер

Celebrities преди 4 дни

Снощи в Кан бе открит най-престижният филмов фестивал в света. Актьори, модели и светски личности излязоха на червения килим в пълна стилова готовност, мерейки елегантно модни мишци, и сред тях: Ева Грийн, Хайди Клум, Джейн Фонда, Хелън Кристенсен, Леа Сейду, Луи Гарел, Жулиет Бинош, Еманюел Беар, Тейлър Хил, Роми Стрийд и много други.