Следва

Elseve за красива коса отива при...

Royal Wedding Update: Какво ще подари Кралицата на Хари и Меган

Остават само 17 дни до грандиозната кралска сватба на принц Хари и Меган Маркъл.

Celebrities преди 5 години

И докато вече всичко е уточнено, и стана ясно, че в близките две седмици няма да виждаме много очите на младоженците, ето че продължават да излизат интересни факти за венчавката.

Вече не е тайна какъв подарък ще направи Кралицата на принц Хари и пристаналата му актриса Меган Маркъл.

Оказва се, че Елизабет II е решила да подари на младоженците цяла къща: "Вероятно York Cottage ще се озове в ръцете на Хари и Меган като малък сватбен подарък", издава запознат с неписаните закони в кралското семейство.

Всъщност кралица има навика да подарява земя на почти всички кралски особи, които се венчаят. Повечето "къщички с огромен двор" са извън Лондон, но, разбира се, са под опеката на Британското кралско семейство.

Сватбеният подарък на Хари и Меган се разполага на около 20 акра земя, като близо 593 от тях са заети от публичен парк и градина.


More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.