Следва

And they lived happily ever after: Сватбеният албум на Шанина & DJ Ruckus

Това гурме събитие чакахме: Датата е 17-ти май

Кога: 17.05.2018 (четвъртък) 
Къде:
Show How TOMEKO

Food преди 5 години

Преди да стегнем куфарите за летните ваканции и да потеглим на път към морето, ще доведем морето и свежото настроение в професионално оборудваната кухня на ул. “Станислав Доспевски“ 101.

Заповядайте на последното за този сезон издание на Светулкови вечери - “Един живот в рецепти“ с шеф Севда Димитрова. Водещ и организатор на ивента: Фифика Георгиева.
Двете чаровни дами в кухнята на Show How TOMEKO ще ви поведат на кулинарна разходка от Балканите до Ориента. Ще ухае вкусно на Средиземноморска кухня, ще е лятно и по дамски фино и естетично.



Шеф Севда Димитрова е носител на титлата MasterChef на България от второто издание на любимото за всички ТВ шоу. Тя е фотограф, перфекционист и мечтател. Смята, че най-важно е да правиш нещата с въображение и любов, както и да не се страхуваш да експериментираш. Не крие и привързаността си към родният Бургас и морето. И тъй като освен умения, дисциплина и дарба, готвенето е израз и на характера - менюто, което шеф Севда Димитрова ще приготви за вас ще разкрие частица и от него.

На 17 май, от 19:00 часа в Show How TOMEKO ще открием летният сезон с ароматно Средиземноморско меню: леко, свежо и с дъх на море. A ето го и него: 


МЕНЮ
Шеф Севда Димитрова

Дзадзики
Дзадзики мус с хрян и зелена ябълка, мъх от копър, карамелизирани орехир градина от салати и микрорастения, пудра от сумак.

Средиземноморска салата
Конфитирани скарида и бейби октопод в чоризо зехтин, мариновани краставица и тиквичка, айоли с шафран,сухо песто.

Surf & Turf (Море и земя)
Биск от скариди, чоризо пастет, брускета от френска багета.

Лаврак
Лаврак върху опушено пюре от целина с маскарпоне, зеленчуков тартар, крем от печен чесън с мастило от сепия, пяна от естрагон.

1001 нощи
Сладко пътешествие от Балканите до Ориента.


Стойност на куверта: 67 лв.

Цената включва: Вход, храни и напитки
Можете да доведете и вашите деца.Цена на куверт за 1 дете: 37 лв.

Резервации се приемат до 15 май.

Телефон за въпроси и резервации: 0888513278
[email protected]

More from View Sofia

More Food