Последният моден подарък от Файло с лейбъл Céline е вече факт! А ние продължаваме да се питаме: Дали има дизайнер, който да подсилва женското самочувствие по този безобразно красив и симпатично минималистичен начин.

Контемпорари стил, толкова нормален, че чак може да го приемеш за даденост и да преминеш през него сякаш е почти невидим. Дизайните на Файло за Pre-Fall колекцията на марката са колкото изчистени, толкова и богати на усещане.

Пълна автономност, без грим, абсолютно никакво отношение към това "кой ме съди и кой не". Безскрупулно модно жестоки жени. Мощен и много смел female power vibe привкус. Екстравагантен шик, а под него игриво намигващият хумор на това, че всеки може да носи тази неподправена грозота на странните тенденции.

Налице е акцентът върху делукс кожата, графичните ивици и пачуърк-а, разбира се. Диагоналите са поставени на нов пиедестал, а всичко е много френско и постигнато с една истинска лекота.

Аксесоарите на последната Céline колекция на Файло са от запомнящи се, по-запомнящи се: божествени различни обици в комплект, които ще ви накарат да забравите за така модерните халки, груби грозни черни ботуши, ретро обувки превърнати в ботуши.

С две думи: Летвата за Еди Слиман определено е много високо вдигната.

Цялата pre-Fall, с божествени кадри заснети от Юрген Телър, намираме в галерията горе>>>

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia