Следва

Джиджи, това ти ли си?

Double Trouble: Hawaiian abstraction

Седнали под хавайските палми...

All fashion преди 5 години

Разбира се, прочели сте 10-те Най-свежи на седмицата. И знаем със сигурност, че и втората част ви е откраднала вниманието. И на нас. Все още под влияние на двете ни статии, подкрепени с вкус на диня, не можем да се отървем от магическата сила на розовото. С розови погледи, отишли в друга дименсия, започваме днешното модно състезание Double Trouble.

Розови очила, розов кадилак, пастелно синьо море, златист пясък, боси крака и избора ни:  във флорално-тропическа рокля /комплект/, седим под хавайските палми...



Първата ни розова любов днес е свободната като кройка рокля на Emilio Pucci. Дизайнирана и създадена в Италия, роклята открива чара на тропическия свят, инерпретирайки го по абстрактен начин. Копринената красота в червени, бежови, оранжеви и розови нюанси, намираме за невероятните 1300 лв.



От друга страна, твърде влюбени в предишното творение, ненамирайки достатъчно финансови ресурси, защото пътуването до Хаваите е скъпо, намираме алтернативно решение, организирано в ансабъл. Комплект, мамещ вниманието, раждащ любовни искри и желания. Съчетание от сатениран топ и еднородна по десен пола с висока талия, откриваща краката чрез дълбоките странични шлицове. Тропическата абстрактно интерпретирана в розово, синьо, оранжево и бежово, същинска флора, намираме в ZARA. Отделяме 49,95 лв за топа и 79,95 лв за полата и сме готови за избраната дестинация.




Ние избрахме дизайн и бързо тичаме за билет към Хаваи, а вие?

Анкета

С коя визия бихте посетили Хаваи?

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 1 ден

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.