Следва

Коридор #8

Mузикалният директор на Versace и Issey Miyake за първи път в София

Японският парти шаман Tsuyoshi Suzuki - открива сезона в клуб Ескейп

Culture преди 14 години

Всички усещаме сигналите на отиващото си бурно на емоции и горещо на морски преживявания лято – няма време обаче за следморска депресия - парти сезонa чука на вратата на софиянци.

Истинска легенда на световната клубна сцена ще помете столицата в първият уйкенд на месец септември. На 5-ти специално за откриването на новият сезон в клуб Ескейп директно от страната на изгряващото слънце-Япония пристига за първи път у нас една от легендите на международната psy-trance сцена TSUYOSHI SUZUKI aka NUMANOID.

Широко известен в миналото в транс кръговете с разтърсващите си психоделични сетове азиатецът основател на легендарният транс лейбъл Matsuri Productions притежава повече артистични псевдоними дори от олимпйските златни медали на Китай.



Suzuki продуцира от 1994, издавал е за буквално стотици лейбъли по света и е бил музикален директор на ревютата на Issey Miyake ( 1997 Токио и Париж) и Versace( 2000 Токио). Японският диджей носещ славата на човек-секвенсър е обиколил редица престижни фестивали сред които берлинският Love Parade, Tribal Gathering, Phoenix Earthcore и Return to The Source.
 

Suzuki нашумя през последните години с електро проекта си Numanoid – псевдонима, който стана негов диджейски подпис, когато пуска бомбастичният си електро – тек - хаус и под който се подвизава в собствената си електронна банда Joujouka.



 

"Когато свиря и продуцирам като Тsuyoshi Suzuki звукът е транс, Nomanoid и Joujouka обичат електро-рок-хаус-пънк. Kъм този момент от живота си съм чул и се идентифицирам с толкова различни стилове музика, че това е върху което съм избрал да концентрирам вниманието си и своето бъдещо развитие"- споделя парти ветерана от Гоа.
 

Ако се питате коя персона ще вземе със себе в София екзотичният японец – не му мислете много – гарантирано ще ни даде да вкусим от магията и на двата му АЗ-a!

Билети за официалното откриване на сезона в клуб Eскейп на 5-ти септември може да закупите в мрежите на Ticketsream и Eventim.

More from View Sofia

More Culture