Следва

Крадем визии: Бялото на Бионсе

Всички носят: Чанти с мъниста

Beads all over...

All fashion преди 5 години

За Пролет/Лято 2018-та можем да избираме измежду купища нови силуети, текстури и цветове, което прави стилистичната картина по-пълна и наситена от всякога. Това правило важи с пълна сила както за дрехите във всичките им прочити, така и, разбира се, за аксесоарите.

Конкретно погледнато от страна на чантите, силуетите биват много и различни, а освен това и доста смели. Минимализмът може и да остава като водеща посока, но едва за следващия есенно-зимен сезон, докато настоящият топъл е съсредоточен изцяло върху нескромното забавление. Наблюдаваме присъствието на чантите кошници, рибарските мрежи, както и един позабравен елемент от 90-те - чантите с мъниста. Именно последните от изброените привличат вниманието ни днес - и с шантавия си силует, и с набиращата си популярност сред фешънистите.

Основоположници на тренда са британският бранд Shrimps и американският Susan Alexandra, чиито модели усилено пълнят страниците в социалните мрежи със своите дизайни. Не можем да спорим, моделът съвсем не е от най-практичните, но пък за сметка на това, пленява с чудатия си ретро силует и неоспоримата доза добро настроение, което носи.


Shrimps 960 лв.


Susan Alexandra 552 лв.


Zara 80 лв.


Mango 80 лв.


Topshop 59 лв.

Както споменахме, социалните мрежи и в частност Instagram, преливат от снимки на въпросните чанти, а там освен двете основни дизайнерски имена, попадат и немалко значително по-достъпни интерпретации от хай-стрийт брандовете, всички от които, в кадрите долу>>
















































More All fashion