Следва

"Завидните" Photoshop умения на Кими

In wine we trust: Discover.VINO World този май!

Виното и винената култура бележат възход по целия свят, а разнообразието от типове, сортове и стилове вино надминава човешкото въображение.

All About Life преди 5 години

В България се намират интересни и качествени вина от почти всички кътчета на широкия винен свят. DiVino ви дава възможност да откриете сред тях своите фаворити.

Discover.VINO World 2018 е второто издание на изложението за чуждестранни вина, представени в България – околосветско пътешествие с дегустация на близо 600 вина от всички винарски региони на Земята. Предназначено е както за начинаещи винолюбители, така и за познавачи и професионалисти и дава възможност за лични срещи с вносители и производители на вино.

Изложението представя вина от Европа, Америка, Австралия, Нова Зеландия и Африка, внасяни у нас. Виненият глобус е разделен на основни зони по географски принцип: Франция, Италия, другите страни от Европа: Испания, Португалия, Австрия, Германия, Гърция, Турция и Македония; Новия свят. Други две секции поставят акцент върху два типа вино с процъфтяваща пазарна роля в света: пенливи вина и розе.

Discover.Vino World 2018 ви предлага два дни с дегустации на вълнуващи вина и срещи с винени професионалисти и приятели.

Вината ще се продават в специален магазин на CasaVino, а обособена зона с различни деликатеси ще допълва цялостното изживяване.


Кога: 11 и 12 май 2018, петък и събота
Къде: София, Интер Експо Център, зала 5

Работно време:
11 май 2017, петък

17:00 до 21:00 часа – открити дегустации (вход с билети)

12 май 2017, събота
12:00 до 20:00 часа – открити дегустации (вход с билети)

Вход за 1 ден
:
19 лева с предварителна продажба във Vintageclub.bg 
25 лева на място, пред зала 5 на Интер Експо Център

Вход за 2 дни:
24 лева с предварителна продажба във Vintageclub.bg
30 лева на място, пред зала 5 на Интер Експо Център

Заедно с билета за Discover.Vino World – независимо дали е за 1 или за 2 дни – получавате електронна DiVino карта заредена с 15 кредита (1 кредит = 1 лев). Някои от вината ще се дегустират само срещу кредити. С тях може и да купувате подбрани храни и деликатеси в специалната зона, както и вина в магазин Casavino. Ще имате възможност при желание да добавяте допълнителни кредити в електронната си карта DiVino.


Всичко за събитието може да намерите тук.
 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: Денят на Земята е 22 април

All About Life преди 19 часа

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 3 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 1 седмица

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.