Следва

Шест години по-късно: Агилера РАЗБИ с ново видео

#ИЗЛЕЗ, момиче!

Животът е твърде кратък, за да караме скучно!

All About Life преди 5 години

Влез, за да излезеш! Да те забележат, да почувстваш, да направиш каквото искаш!
Влез конкретно в Q5, защото с Audi мислите еднакво по темата СВОБОДА. Еднакво силни сте, мощността, сигурността и самочувствието ви си партнират, луксът е необходимост,  Затова #ИЗЛЕЗ! http://www.izlez-audi.bg/!

Излизаме с партньор с всеобхватни възможности, зверски красив, безсрамно изящен, безкрайно обезпечен и неприлично иновативенл Излизаме с кросоувъра Q5 на немското чудо Audi, секси, безгрижен и обожаващ пътищата на България. Не просто „кола” за от точка „А” до точка „Б”! Не „автомобил” за просто вършене на дела. И не просто „превозно средство”.

Audi Q5 има свойството да примами в капана на своята харизма и страст, да изкуши. Пробвате ли веднъж – пленени сте!

И ще ви докажем това, не само заради собствените си, донякъде консуматорски и лаишки наблюдения, а и заради опита и професионализма, който един млад, находчив, интелигентен и красив човек реши да сподели с огромно удоволствие, каквото бе и за нас, от екипа на ViewSofia.

Представяме ви Велислава. Да, с „-а” накрая! ТЯ е 100-процентова, истинска дама и колкото е фина и секси, толкова е отговорна и обиграна на пътя! Тя е с душа на спортист, но с токчета на краката! Тя е човекът, който може би познавате и следите в блога й QuattroBerry (https://quattroberry.com/), но не знаете що за персона е. Тя е човекът, който иска и ви запознава с всичко, свързано с колите и в частност – с любимите й Audi-та. Тя е човекът, който днес ни преведе през черни, прашни и денивелирани пътчета, по които стигнахме до едно вълшебно, невероятно и божествено място. Не си позволявайте да не отидете някога там! Но! Пазете го! То наистина е райско кътче от планетата ни! Говорим за язовир „Пчелина”, за някои по-известно като „Лобуш”, малко след гр. Радомир. Уникално място! За уникален автомобил! Отидете, обожавайте го и не го сквернете!

V.S. Запознай ни със себе си – коя е Велислава, и ни разкажи ни малко повече за теб в чисто човешки план, както и за идеята за блога ти!
В.Б.
Казвам се Велислава Бочева, позната още и като Quattroberry, и обожавам автомобилите. За мен те са преживяване и емоция, а не само превозно средство за стигане от т. А до т. Б. Хората, които ме познават, знаят, че обичам да шофирам, а не да се возя. Карам активно и рядко оставам длъжна, когато ме предизвикат.
Всичко това с финес, на високи токчета и с огромна усмивка.
В блога ми Quattroberry (проследете го още и в Facebook и Instagram споделям полезна информация и опит с премиум автомобили по интересни дестинации, опровергавайки стотиците стереотипи за жените шофьори. По увлекателен начин успявам да облека в думи усещането и тръпката от автомобила. Блогът ми дава свободата да споделям своето лично и неподправено мнение в свят, доминиран от мъже, което понякога е истинско предизвикателство за една дама. Страхотно е, че намирам много съмишленици и от двата пола. АУДИторията ми е силно ангажирана и това е една от движещите сили. Другата, разбира се, е бензинът в кръвта (предимно 100-октанов).

V.S. Кажи ни как се разпали любовта и страстта ти към автомобилите?!
В.Б.
Интересите ми винаги са били по-различни от общоприетия стереотип за една жена – не обичам да губя времето си в салони за красота, в гимназията свирих на китара в рок банда, впоследствие завърших математика и статистика… По автомобилите се запалих веднага, щом взех книжка и усетих свободата и удоволствието, което ми давaт те. А Audi е именно първата ми кола!

Quattroberry не е просто блог за автомобили, Quattroberry е начин на живот! Това е изкуство, на което се учиш с времето, а не ти идва отгоре или просто си го имаш. Не е само изкуството да се забавляваш зад волана, без да пречиш на останалите, а напротив – да зареждаш, мотивираш и радваш околните.



V.S. Какви коли си карала (немски, италиански, японски…) и каква е разликата между тях, според твоите усещания и професионални схващания?
В.Б.
На „ти“ съм с немските автомобили, най-голямо доверие им гласувам. Първата ми кола беше Audi 80 B4, която и до ден днешен върви на поразия. Оттогава не съм предавала марката! Quattro ме научи да харесвам неизчистените пътища през зимата и неотъпканите пътеки. Audi ме научи да не се страхувам от резките завои и дългите прави. Как да не обичам колата си?!? Останалите производители в бранша?! Италианците си ги бива в дизайна, спор няма. А ако трябва да избирам нещо френско, ще заложа на шампанското. 

V.S. Можеш ли да преброиш колко коли си карала, от коя си останала най-впечатлена и защо?
В.Б.
Не водя статистика за това, странно нали?! Шегата настрана, но от всичко досега, най-много ми хареса Audi R8 V10 Plus, с мощен десетцилиндров, атмосферен двигател и зверските 610 к.с. (Падам си по атмосферни двигатели – няма турбо, няма драма). Настръхвам само при мисълта за него! Имах удоволствието да го карам както по немските аутобани и селски пътчета, така и да го изпъна на писта. И определено ме остави без думи. За съжаление в България имаме прекалено много “предизвикателства“ по пътищата, за да може да се насладим пълноценно на подобен автомобил.

V.S. Какво за теб е Audi? Можеш ли да го сравниш с цвете, животно, човек…?
В.Б.
На външен вид Audi е грациозно и нежно животно, с изваяни линии и пленяващо излъчване. В душата си е звяр, роден да покорява.



V.S. Кой модел на Audi предпочиташ и защo да си дойдем на думата” #излез?
В.Б.
Много харесвам възможностите, които Quattro и Allroad автомобилите предоставят. В страна с 4 сезона (със силно изразена зима) и географско разнообразие от 0 до почти 3000 метра надморска височина, това са най-смислените избори за хората с един автомобил, като мен. ЗАСЕГА! Това харесвам и в кампанията #ИЗЛЕЗ, която ни предизвиква да открием всичките красиви места, криещи се точно зад ъгъла. Няма нищо по-зареждащо от пътуване до ново и непознато място из страната ни. И с риск да прозвуча банално: „Важен е пътят, а не само крайната цел“. Повярвайте ми - пътят с тези автомобили е ОСQ5ЕНО приятен! 

V.S. Сподели сегашното си лично преживяване с Q5! Кое в него, чисто технически, превъзхожда другите модели?
В.Б.
До ден днешен Audi нямат по-технологичен SUV от Audi Q7. Но Q5 промени играта - огромна част от усещането да притежаваш и караш Q7 вече е в по-компактен, по-симпатичен и по-достъпен вариант с Audi Q5, който е ултра-технологичен представител на големия брат (Q7). Опцията за адаптивно въздушно окачване ми е любима - позволява да избираш между различни режими на шофиране – вдига се до 45 мм на височина (пробвайте режим Lift/Offroad от Drive Select-a). И обратно - на режим Dynamic колата слиза ниско до земята, което, освен че подобрява стабилността на пътя и аеродинамиката, визуално изглежда страшно якo!
Много ми харесва и виртуалния кокпит, по-лекото купе, обновената скоростна кутия, както и сладката нова муцунка. Управлението на автомобила е като детска игра. Не мога да пропусна и новите матрични LED светлини – с тях Q5 е отличим от километри. Най-разумният двигател, според мен, е 2.0 TDI, със 190 к.с. - разходът е напълно ок за ежедневен градски автомобил, докато има достатъчно мощ за дълги пътувания и изпреварване. Нямам търпение да излезе и новият SQ5!



V.S. В такъв случай - Q5 за града ли е или извън него и защо?
В.Б.
Q5 е all-in, и това е и моят личен избор! Идеално се вписва във всеки пейзаж. Достатъчно проходима за калните пътища и достатъчно сигурна и комфортна на дълъг път.

V.S. На теб, като жена и като професионалист, кое най-много ти допада в Q5?
В.Б.
Джантите, перата на волана, луксозният интериор, високият и голям багажник (не се навеждаш за нищо). Най-много ми харесва, че Q5 е ултра-функционален автомобил и тук истинските любители ще ме разберат. Всеки път, когато паркирам някъде, се обръщам след колата си да я погледам и да й се полюбувам. Направо си я бройкам, много ме кефи! Обожавам и да я отключвам от разстояние, за да засияе цялата. Walk me home, това нещо е измислено за мен!

V.S. Многото екстри в една кола помагат или по-скоро разсейват водача, по време на шофиране?
В.Б.
Стига да знаеш как да ги използваш - помагат. Но съм на мнение, че един добър шофьор трябва да може да паркира без парктроник и задна камера, да превключва правилно без оборотомер и да не трябва да чака да му светне „чайника“, за да сипе масло.



V.S. Какво ВИНАГИ правиш, докато шофираш, и какво НИКОГА не би направила? Защо?
В.Б.
Винаги съм нащрек, гледам пътя пред себе си и няколко коли напред. Никога не си „цъкам” на телефона и призовавам и останалите шофьори да не го правят! Освен собствения си живот, рискуват и този на останалите. Все пак, фейсбук винаги може да почака!

V.S. Има ли чисто законово нещо, което според теб трябва да се въведе за управлението от водачите на МПС-та?
В.Б.
Със сигурност - по-строг закон и глоби, свързани с употребата на мобилните телефони по време на шофиране. И не става дума само за говоренето по телефона, а за безразсъдното скролване в движение!



V.S. Как изглежда твоят „перфектен” автомобил?
В.Б.
Сърцето ми крещи - Audi RS5, а разумът отвръща с Q5!...

V.S. Защо да си позволим удоволствието да излезем с AUDI Q5?
В.Б.
Животът е твърде кратък, за да караме скучни автомобили!

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 5 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 4 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 4 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.