Следва

Shoeaholic: MUST HAVE обувките на сезона!

Корабът на мечтите: Chanel Resort 2019

Titanic, is that you?

Runway преди 5 години

Както традицията повелява Карл Лагерфелд представи круизната колекция на Шанел и събрала именити гости в парижкия Гранд Пале.

Ако миналата година творческият директор на модната къща се обърна към епохата на Античността, то този път той организира истински круиз. На подиума имаше огромен кораб, около който преминаваха моделите, а в звуковото оформление имаше дори писъци на чайки.

Лагерфелд отново вдъхна нов живот в емблематичните компоненти на стила "Шанел", като даде на феновете на модната къща свежи идеи. Дизайнерът разшири идеята за костюма, показвайки разнообразие от комбинации от якета и поли, панталони, къси панталони... Изборът на цвят, този път, премина отвъд любимите тонове и предложи разнообразие от комбинации от нюанси.

Ние лично сме влюбени в тези барети, разкроените панталони на райе и този топ, който гордо носи надпис La Pausa. Белият чорапогащник отново заема своя пиедестал, както преди години, а по момичешки чаровните обувки с каишка обещават да са озоват в гардероба на всяка уважаваща се фешъниста.

В края на шоуто Карл Лагерфелд помаха на гостите от стълбата, след което ги покани на палубата, където имаше парти с музика на живо и се грижи.


Модното шоу уважиха почти всички действащи посланици на марката: Лили-Роуз Деп, Кристен Стюарт и наскоро станалата лице на френската марка Марго Роби.


More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.