Следва

Street style вдъхновения: Каубойските чепици

Shoeaholic: MUST HAVE обувките на сезона!

Влизаме в Deichmann в Сердика Център, където тенденциите при обувките за Пролет/Лято 2018-та, са доста разнообразни и направо ни заливат...

(p.s., a казахме ли ви, че в магазини Deichmann можеш да се "разходиш" вече и на един клик разстояние на:  www.deichmann.com)

Shopping преди 5 години

От една страна идват леките кецове в нежни пастелни тонове и/или богати декорации под формата на 3D апликации и бродерии; а от друга чудесните мокасини в купищата си различни интерпретации. Но това не е всичко, лоуфърите, изработени в различни материали, цветове и стилистични наклонности, представляват важен дял от случващото се за сезона; както и още сандалите на ток, които пък абсолютно могат да задоволят всеки един възможен вкус. Те биват високи с дебел ток и едва доловими или по-впечатляващи декорации; тънки и елегантно извисяващи се до висините; удобни и особено практични за ежедневието със средната си височина. Няма как да пропуснем и особено финия силует на тези с едва забележимите каишки, които освен задължителни за сезона, биват и много удачен избор за визуалното издължаване на силуета.

Както споменахме по-горе, декорациите са важен акцент за Пролет/Лято 2018-та. Предимно флорални, те заемат своето място по всеки един от възможните модели, които сезонът предлага. Стартираме с незаменимия и стрийт стайл любим ретро тенис силует, който след това преминава в по-грациозни дизайни като еспадрили и интригуващи въображението сандали. Като посока на дизайн, флоралите биват или разположени тон в тон, където монохромният маниер е единствен и самодостатъчен елемент, или в нежна и свежа палитра, където всеки един от подбраните тонове комплиментира другия.

И за да изпълним всяко едно от нестихващо бурните ни модни желания по тема обувки, днес задружно както вече казахме, сме в  магазина на Deichmann в Сердика Център, където възнамеряваме да задоволим всеки един стилистичен порив. На разположение пред себе си имаме безупречен подбор, който побира в себе си всеки един жадуван силует, цвят и финиш, от който се възползваме на момента.

Всички страхотни модели, в галерията горе>>


Разбира се, всеки модел може да закупите и онлайн от www.deichmann.com, както и във филиалите на Deichmann в цялата страна.



More Shopping