Следва

The Beach Bar is HERE

Flashback Friday: Коремчето на Ана

Мили спомени...

Celebrities преди 5 години

През декември миналата година Ана Курникова, за изненада на всички, дари Енрике Иглесиас с близнаци.

Разбира се, всички бяха в шок от неочакваната новина, че звездната двойка е станала родители за първи път и започнаха да циркулират слухове, че тенисистката и певецът са се възползвали от услугите на сурогатна майка.

Уви, това не е така и самата Ана го доказа с очарователна снимка публикувана в социалната мрежа. В #tbt (ThrowBackThursday) кадър Курникова показа коремчето си по време на 37-та седмица от бременността.

Да си признаем честно, блондинката направо си за завиждане, защото фигурата й е буквално непроменена.

4-месечните близнаци Луси и Никълъс вече дебютираха из социалните мрежи, а татко Енрике не спира да споделя техни снимки в Instagram акаунта си.

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 13 минути

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия на шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Тенис мода номер 4 от Зендая, този път в бяло

Celebrities преди 20 часа

Тенис модното турне на Зендая вече е към своя край. Признаваме се, никога не сме се радвали толкова на буквалната мода. Стилът на актрисата, вдъхновен от тениса, за премиерата на предстоящия филм Challengers, обаче, определено е нещо много специално. През уикенда видяхме разнообразие от бели тенис визии в Милано, следващи показаното в Сидни, Париж, Рим и други столици, така че се гмурваме в приказния стилов свят на талантливата актриса, създаден от стилиста Лоу Роуч (Law Roach), за пореден път.