Следва

Цитирай ме: DONATELLA. I'm Blonde, I'm Skinny, I'm Rich

Адел чукна 30 по най-epic начина ever!

Well done, very well done...

Celebrities преди 5 години

По абсолютно грандиозен и много епичен начин Адел отпразнува 30-ия си рожден ден.

Певицата реши да направи тематично парти на което да покани най-близките си приятели. Не, не си говорим за дрескод в бяло или розово, а за цял купон под надслова "Титаник".


От-до, всичко както си трябва: рокли, прически, спасителни жилетки, че даже самата Адел наистина ужасяващо много прилича на екранната героиня на Кейт Уинслет - Роуз.


Ролята на легендарния кораб в големия ден на певицата изпълни имението й. И то, като истинско потънало /вече/ плавателно средство, изглеждаше сериозно ранено по време на празненството. Съмнявам се, обаче, Адел да съжалява за това, че ще се нуждае от много време, за да почисти, защото 30-ят й рожден ден наистина е бил epic!

"Не знам какво ще направя през следващите 30 години. Но всичко, което съм направил досега е само истинско благословение. Благодарение на всеки, който е бил с мен. Благодаря на моето семейство и приятели, които дойдоха да се забавляват на "Титаник" партито ми. Ето и няколко снимки от партито. Не знам как ще почистя къщата след всичко това!", написа изпълнителката в социалната мрежа като сподели снимки от купона.

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 20 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.