Следва

Love is...: Двойките на Met Gala 2018

Цитирай ме: DONATELLA. I'm Blonde, I'm Skinny, I'm Rich

Mi, mi, mi Bella…

Celebrities преди 5 години

Дори, ако живеете в пещера, съществува teeny-tiny вероятност да сте пропуснали наводнението от кадри на red carpet навалицата на тазгодишната Met Gala, чиято тема, “Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination”, на свой ред предизвиква вълна от криворазбрани послания, много bling-bling, на места и тотален кич. За да обобщим: предизвиква провокация. Културна, религиозна, стилова. Каквато и да е целта на подобно зрелище, всяка уважаваща себе си знаменитост, заслужила присъствието си в celebrity guest list-а на Ана Уинтър, би искала да е НАЙ.

А ако търсиш провокация в Модния свят, ти трябва не само Versace - трябва ти Донатела. Неслучайно най-добре облечените гости на събитието са пременени в каквото платинено русата дива е „наредила“.

Има си причина Донатела да води класацията на топ дизайнерите от известно време насам – и не, не е, защото се къпе в море от звездни клиенти и приятели. Италианката използва бранда си като платформа – това, което прави може да не се харесва на всички, но е артистично, истинско и да, много, много скъпо.

За Донатела и нейното sassy поведение се носят легенди, Лейди Гага й посвещава песен (I'm a rich bitch, I'm the upper class; I'm the pearl to your oyster, I'm a babe; I smoke Marlboro Reds and drink Champagne), а името й се превръща в нарицателно – въобще…жива легенда. Потънали в целия й блясък и екстраваганза, напълно превключваме на вълна на DONATELLA с тези 10 цитата>>>

„В живота си нямах друг избор, освен да стана силна.“

„Какво е комфортна мода? Ако искаш да ти е комфортно, си стой вкъщи по пижама.“

„Модата не е незначителна.“

„Не можеш да се преструваш, че всеки харесва Versace. А и би било толкова отегчаващо.“

„На закачалка никоя рокля не е секси. Тя е просто плат на закачалка.“

„Стилът ми не е нищо особено. Нося високи токове, прилепнали панталони и диаманти.“

„Постоянно мисля за блясък. Събуждам се сутрин и вече мисля за блясък.“

„Обичам всички, които нарушават правилата, а музикантите винаги нарушават правилата и то по агресивен начин.“

„Модата е оръжие, което можеш да използва, когато ти потрябва.“

„Модата се върти около това да мечтаеш и да накараш другите на мечтаят.“

P.S. Всичко това, казано с типичното италиано-американско произношение и дрезгавия цигарен глас и разбира се, маниера на истинска дива. Saluti, Donatella!

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 19 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.