Met Gala 2018: Най-запомнящите се beauty визии

Met Gala 2018: Най-запомнящите се beauty визии

Heavenly beauties...

Дълбоко заровили се в дългоочаквания пръв понеделник от месец май, все още се намираме в Metropolitan Museum of Art, където продължаваме  да следим визиите на любимите ни известни лица. След като разгледахме модните произведения, създадени специално за това събитие, се спираме на красотата и кой как реши да се виз

В духа на темата на тазгодишната модна изложба, известните дами и техните мейкап гурута наблягат на истинска интерпретация на католическото понятие за красота. Най-отличителните визииса ориентирани към натуралното, недокоснато от ръката, библейско излъчване, докато други аранжираха с мощта на грима изящни визии.

Класическо червено червило, опушени очи, брокат, елегантна очна линия, много хайлайт или декоративни кристали по лицето, откраднаха вниманието на всички загледали се в бюти подхода избран за събитието.

Коафьорите пък показаха уменията си чрез поредица разнородни прически, някои от тях украсени с зашеметяващи корони, тиари и венци, за които ще говорим утре.

Божествени дълги до коленете гриви, леки къдри ала Венера, кокове тип Дева Мария, високо вързани опашки, че дори и расти, бяха част от визиите, представени на червения килим. 

"Възмутени" от красотата на дамите, оставаме с отворена уста, гледайки най-емблематичните бюти кадри  в галерията горе>>>

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia