Следва

Detox режим = Успешно начинание: Три лесни стъпки

Met Gala 2018: Най-запомнящите се beauty визии

Heavenly beauties...

Celebrity beauty преди 5 години

Дълбоко заровили се в дългоочаквания пръв понеделник от месец май, все още се намираме в Metropolitan Museum of Art, където продължаваме  да следим визиите на любимите ни известни лица. След като разгледахме модните произведения, създадени специално за това събитие, се спираме на красотата и кой как реши да се виз

В духа на темата на тазгодишната модна изложба, известните дами и техните мейкап гурута наблягат на истинска интерпретация на католическото понятие за красота. Най-отличителните визииса ориентирани към натуралното, недокоснато от ръката, библейско излъчване, докато други аранжираха с мощта на грима изящни визии.

Класическо червено червило, опушени очи, брокат, елегантна очна линия, много хайлайт или декоративни кристали по лицето, откраднаха вниманието на всички загледали се в бюти подхода избран за събитието.

Коафьорите пък показаха уменията си чрез поредица разнородни прически, някои от тях украсени с зашеметяващи корони, тиари и венци, за които ще говорим утре.

Божествени дълги до коленете гриви, леки къдри ала Венера, кокове тип Дева Мария, високо вързани опашки, че дори и расти, бяха част от визиите, представени на червения килим. 

"Възмутени" от красотата на дамите, оставаме с отворена уста, гледайки най-емблематичните бюти кадри  в галерията горе>>>

More Celebrity beauty

Виктория Бекъм за парфюма си: „Suite 302 е любовното ни писмо с Дейвид до Париж”

Celebrity beauty преди 2 седмици

Бившата членка на групата Spice Girls и основателка на едноименната козметична марка Victoria Beckham Beauty пуска линия парфюми. По повода, прекрасно интервю на колегите от Madame Figaro с ВБ. 

Хали Бейли в Малката русалка: всичко за грима, прийоми и марки

Celebrity beauty преди 9 месеца

Ариел от "Малката русалка" е най-известна със своите развяващи се в морето червени коси. Въпреки това се оказва, че гримът на русалката е също толкова важен и емблематичен. Колегите от Vogue разговарят с един от гримьорите на актрисата Хали Бейли и ни разкриват тайните зад грима ѝ в новия филм "Малката русалка"

Beauty Starter: Зендая с перфектните вежди и самонанесения грим

Celebrity beauty преди 10 месеца

Красивата актриса, певица и активист е най-известна с изпълнението си, спечелило "Еми", в хитовия Euphoria и ролята си във франчайза Spider-Man, както и с това, че е звезден посланик на Lancôme от 2019 г. Лицето на аромата Idôle на марката говори с Vogue за емблематичните си вежди, умението да поемаш рискове на червения килим и защо никога не пропуска овлажнителя

Beauty Starter: Летисия Каста на 45 - спокойствие, масажи и няколко топ продукта

Celebrity beauty преди 10 месеца

Летисия Каста очаква доброта, положителна енергия и нежност от хората, които се грижат за нея, както и от козметичните си продукти. И като се има предвид аурата, която се излъчва от лицето и външния ѝ вид, това наистина работи