Следва

Инициативата за ученици TEHC – Изучаване на европейска история чрез киното обявява последна седмица за заявки

Бива ли такова отношение, Кендал?

Bitch Attitude level 1348593432

Celebrities преди 5 години

Знаем, че си Дженър... Знаем, че си сестра на Ким Кардашян... Знаем, че вероятно you got it from your mamma... НО ВСЕ ПАК!

Кендал Дженър хвърли феновете си в сериозно недоумение с отвратителното си поведение на червения килим по време на тазгодишната Met Gala, която се проведе снощи.

Симпатичната иначе, брюнетка си позволи буквално да избута един от охраняващите само защото й влиза в кадъра и й пречи на позирането.

"Коя по дяволите си мисли, че е Кендал", "Облечена в този аутфит наподобяващ руло тоалетна хартия и все още си мисли, че е вездесъща" и "Кендал, остави момчето, той само си върши работата", са част от коментарите на разбеснелите се почитатели.

More from View Sofia

Алкохолните щети по кожата: видими и гадни, и начините за справяне

Beauty News преди 2 години

В опити да се сдобием със сияеща кожа, опитваме безброй серуми и кремове, подлагаме се на сложни процедури за лице и пием вода фанатично, но все пак има едно просто и ефективно решение, което ни гледа в очите през цялото това време: отказване (или значително намаляване) на алкохола. За него отдавна знаем, че далеч не е здравословен еликсир, но е време да научим, че той има неочаквано лошо въздействие върху нашия тен. И така, какви точно са ефектите на алкохола върху кожата?  

Новата любимка на Англия е проститутка и бивша манекенка

Лица преди 13 години

19-годишната бивша манекенка Клои Хийлд без грам задръжки си направила реклама в интернет, чрез която обявила ценовата си листа - 250 лири на час. За сравнение, преди да добие популярност в шоуто, напористата майка на 2-годишно дете, предлагала услуги за 150 паунда.  

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 13 часа

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.