Следва

Стил урок на седмицата: Très simple est compliqué

Walk it, talk it! #THE STREET IS YOURS 4

Като истински стрийт стайл "ловци", умеем да се радваме на всичко добре направено от стилистична гледна точка. Основен фактор за категоризацията тук е завидната доза въображение, велик прийом на почит.

All fashion преди 5 години



Ценим добрия вкус, особено когато той е сполучливо пренесен и в градската среда, където стилът и комфортът задължително трябва да вървят ръка за ръка. Днес завършваме нашата мини поредицата от лични стрийт стайл вдъхновения, с главен герой Обувките. Те, подписани от Deichmann, и разгледани в две основни направления, а именно комфорт и чудесен външен вид, отново ни задават необходимият тон. Те водят, ние следваме, с богат набор от стайлинг предложения, чиято цел е да илюстрират как една конкретна обувка може да влезе в множество интерпретации, и то всеки път различни, смели или изпитано работещи.

Финалният епизод ни пренася в Италия, която иначе се намира на пъпа на София, а вторият по важност елемент, след прекрасните летни обувки, е ароматната порция паста...

Наситено червената рокля предразполага към бели аксесоари, които, освен освежаващи, идват и като абсолютно задължителни за сезона. Именно така уравновесяваме значително женствения силует на макси роклята, избирайки чифт непретенциозни и страшно удобни сникъри. А кокетният акцент от сатенени връзки ги прави наистина неустоими!


бели сникъри 49.90 лв.

Същата тази рокля "плаче" за чифт леки сандали, които вярно да я придружават от сутрин до вечер, веднъж щом температурите се повишат. Фините каишки и капсите са едновременно впечатляващи и достатъчно елегантни.


сандали 39.90 лв.

Лоуфърът е класическа обувка, която присъства във всеки добър дамски гардероб, а днес  я преразглеждаме в комбинация от богата цветова палитра и принтове. Понякога "more is more", особено когато имаме на разположение вечния силует и класическия тон на лоуфъра.





лоуфъри 49.90 лв.

Ситните мъниста в ненабиващи се tribal елементи правят иначе удобния чифт сандали да изглежда особено нежно. Именно заради това решаваме да представим един по-различен поглед, комбинирайки ги с вечерна макси рокля ала италиана, подобно на съпътстващия ни интериор.








сандали 39.90 лв.

Всеки един от показаните модели, а и още много, откриваме на един клик разстояние на www.deichmann.com, както и във филиалите на Deichmann в цялата страна.


Благодарим за любезного съдействие на верига ресторанти La Botegga!

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 2 дни

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.