Следва

Think up, baby

We love ... GAP

Американската марка с дълбоки национални корени GAP винаги са е харесвала на Европееца точно заради типичните...

All fashion преди 14 години

Американската марка с дълбоки национални корени GAP винаги са е харесвала на Европееца точно заради типичните си American style мотиви. Дълбоката чанта от плат, джинсите, велурените ботушите, жилетката, тишъртът са били чест сувенир за спомен на връщане от страната на денима.

Символът на новата култура обаче днес се стреми да бъде повече интернационален, отколкото разпознаваемо американски. Причината е в новия тим на бранда, който събира в едно европейските и японските дизайнерски умения, успешно съчетавали спортния стил с ефекта на комбинациите от цветове и материи.

Така вместо в Ню Йорк, както подобава, колекция есен-зима 2009-10 беше представена в Лондон, а следващата пък, лято 2010, от марката обещават да е в Токио.

Обичаме GAP и преди леката си трансформация, но тази колекция е изключително интересна откъм идея. Денимът е изчезнал, а на негово място се появяват памучните панталони с дължина малко над глезена. Цветовете са бежово, оранжево, тъмносиньо, сиво, акценти в червено и черно, а най-много обичаме вълнените гети, които се показват от ботушите, както и жилетката тип пончо.

More All fashion