Следва

Pre-Fall 2018: Alexander McQueen

Double Trouble: Bubble gum in Cuba

За миг затваряме очите и намираме се в Куба.

All fashion преди 5 години

Топъл вятър в косите ни, шум на палми в ушите ни... В епицентъра на парти сме, в градинката на кубански младеж. Има ли нещо по-хубаво от топла лятна нощ, коктейл в ръцете, лека салса и дъга от колоритни визии?

За още по-голямо удоволствие, разбира се, и нашата визия трябва да е сходна с окръжността и духа на мястото. Избираме мъжки силует с дамски прочит. Джентълменски костюм, изразен чрез лириката на bubble gum розовата мощ. Както винаги, всеки четвъртък в Double trouble решаваме големи проблеми. Така и днес, спираме се върху почти еднороден ансамбъл в почти еднаква цветова разработка.

Искаме това ярко розово съчетание, дизайн на GUCCI. Създадено в Италия от луксозен габардин, комбото обединява мъжка кройка с дамски финес, акцентирайки тенденцията за андрогинност в модата. Замисляйки се, за сакото с широк ревер отделяме само 2,835 лв., на които отгоре добавяме и скромните 958 лв за панталона, с т.н. денди /конте/ маншети.

Ако пък обединени заедно двете цифри и вас ви ударят в главата, имаме алтернатива. Залагаме пак на ZARA, която и този път е приготвила сравнително еднакъв костюм. Пастелно розовият ансамбъл обединява двуредно закопчано сако и класически прав панталон. Сравнявайки 139-те лв. за сакото и 59,95-те лв. за панталона, леко се усмихваме на възможността за страхотно прекарване в Куба.

А вие в коя от двете ни хрумки предпочитате да изпиете коктейл под кубинските палми, споделте в анкетата долу>>>
 

Анкета

Кой костюм предпочитате за горещите кубански нощи?

More All fashion

Не е тих лукс, а Max Mara: лукс и тишина по дефиниция на Седмицата на модата в Милано Есен/Зима 2024

All fashion преди 15 часа

Колекцията на италианската марка Есен/Зима 2024/2025 трябва не само да се гледа, но преди всичко да се докосва (и да се носи). И не си позволявайте да опростите всичко това да лесния етикет "тих лукс".  

Миналото: 20 "вехти", но епични кадъра от Лондонската седмица на модата

All fashion преди 3 дни

Тазгодишното издание стартира на 16 февруари, за да приключи в късните часове на утрешния ден. Следим внимателно показаното на подиума и не спираме да твърдим, че Седмицата на модата в британската столица има физиономия, характер и история, с които не могат да се похвалят посестримите й в Ню Йорк, Милано и дори Париж, вижте.