Следва

На какво ухае поколението Y: Любимите аромати на съвременната генерация

Gaga Beauty? Лейдито създава собствена марка

Хайде, и тя...

Celebrity beauty преди 5 години

Всяка звезда, която има буквално армия от фенове, разполага със собствена козметична марка - миналата година Ким Кардашян представи KKW Beauty, Риана - Fenty Beauty, а наскоро Джей Ло се присъедини към тях. Към списъка вече се включва Лейди Гага.


Преди дни певицата е регистрирала марката Haus Beauty. Гамата ще включва моливи, сенки за очи, гланцове за устни, бронзант, козметика за почистване, ексфолианти, тонери, маски, лосион за тяло, защита от слънцето, крем за ръце, лак за нокти дори и парфюми.

Особено внимателните фенове на Гага забелязаха, че тя от доста дълго време им е подсказвала какво предстой. Напоследък блондинката често публикуваше фотоси, на които е силно гримирана, а под всяка такава снимка гордо се мъдри хаштаг #hauseditorials.

Това определено не е първото навлизане на Лейди-то в козметичната индустрия. Преди време изпълнителката направи колаборация с макиаж гиганта MAC, както и работи съвместно с Coty за създаването на собствения й аромат Fame.

More Celebrity beauty

Виктория Бекъм за парфюма си: „Suite 302 е любовното ни писмо с Дейвид до Париж”

Celebrity beauty преди 1 седмица

Бившата членка на групата Spice Girls и основателка на едноименната козметична марка Victoria Beckham Beauty пуска линия парфюми. По повода, прекрасно интервю на колегите от Madame Figaro с ВБ. 

Хали Бейли в Малката русалка: всичко за грима, прийоми и марки

Celebrity beauty преди 9 месеца

Ариел от "Малката русалка" е най-известна със своите развяващи се в морето червени коси. Въпреки това се оказва, че гримът на русалката е също толкова важен и емблематичен. Колегите от Vogue разговарят с един от гримьорите на актрисата Хали Бейли и ни разкриват тайните зад грима ѝ в новия филм "Малката русалка"

Beauty Starter: Зендая с перфектните вежди и самонанесения грим

Celebrity beauty преди 10 месеца

Красивата актриса, певица и активист е най-известна с изпълнението си, спечелило "Еми", в хитовия Euphoria и ролята си във франчайза Spider-Man, както и с това, че е звезден посланик на Lancôme от 2019 г. Лицето на аромата Idôle на марката говори с Vogue за емблематичните си вежди, умението да поемаш рискове на червения килим и защо никога не пропуска овлажнителя

Beauty Starter: Летисия Каста на 45 - спокойствие, масажи и няколко топ продукта

Celebrity beauty преди 10 месеца

Летисия Каста очаква доброта, положителна енергия и нежност от хората, които се грижат за нея, както и от козметичните си продукти. И като се има предвид аурата, която се излъчва от лицето и външния ѝ вид, това наистина работи