Следва

Крадем визии: Print on print-ът на Тейлър Суифт

Какво носи Редакцията: Roma Edition

Roman Holiday...

All fashion преди 5 години

Home sweet Rome. В Рим, за да се чувстваш облечен поне малко worthy на мястото, на което си, сред всички вълшебства на архитектурата, изкуството и просто годините наслоена история, ти трябва висша мода - Armani Prive, Valentino, Chanel Haute Couture, Atelier Versace, Giambattista Valli, Ralph & Russo... нещо такова - истинско изкуство, което да кореспондира със заобикалящото те.

Очевидно не нося нито воалетката на Chanel, нито съм булката на Ralph & Russo, но много ми се иска!

Далеч по-down-to-Earth, аутфитът ми се състои от панталон-пижама в актуалната розово-червеникава гама, комбиниран с абсолютно задължителните adidas Superstar, щампован тишърт от пролетната еко-френдли колекция на Bershka (надписът е от изключително значение, в случай, че някой реши да ме опознава!), най-новото попълнение в колекцията ми от слънчеви очила (Max&Co) и това малко винтидж бижу в лицето на червената чанта около кръста ми, закупена в обедна почивка преди около месец.

Въпреки че не е Haute Couture, все пак получих два-три комплимента за аутфита си, което би трябвало да означава, че съм се справила, а и се match-вах с цветята на Испанските стълби!

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 1 ден

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.