Следва

14 азиатски страни ще дефилират в единствено по рода си представително шествие на посланици и участници, предхождащо ежегодния азиатски фе

Уличният стил на звездите: Сиена Милър в Ню Йорк, 1 и 2

Едно от двете?!?!?!

Celebrities преди 5 години

Много ни харесва начинът на американката да се облича секси, палаво, неглиже и едновременно много женствено.


В единият случай колеги-папараци я хващат в акуратен уличен ансамбъл, за който заменяме, ако не цяло, то поне половин царство, съставен от тесни джинси с висока талия, скъсена дължина и контрастен деним в областта на талията, симпатична ретро-инспирирана тениска, кафява чанта, очила с тъмни рамки и бежови затворени обувки с дебел ток. Нещата се допълват повече от добре от приятно неглиже прическата и кореспондиращите си бижута.

В другия Нюйоркски тур Сиена е съвсем различна, но отново прекрасна в макси рокля с удивително добра кройка и фини закачливи детайли, като колан с едра катарама и шантаво поставен джоб, дело на Isa Arfen. Партнират й обемна чанта в патешко, приятни, ненатрапчиви слънчеви очила, абсолютно бейсик, но много женствен сандал и гукане по телефона с неясно кой.

Просто е като сладкиш, нали? И все пак, да изберем един от двата избора, ей така, да има конкурсен момент. В анкетата по-долу>>>


Анкета

Коя визия на Сиена избирате?

More Celebrities

Роузи Хънтингтън и Джейсън Стейтъм, фамилията и всички членове на Spice Girls на партито за ЧРД 50 на Виктория Бекъм

Celebrities преди 22 часа

На 17 април Вики Бекъм отпразнува юбилея със семейството си, но реши да не се ограничава до това и организира парти в частния клуб Осуалд ​​в Лондон, където покани куп звездни приятели.  

Салма, Франсоа-Анри и Матилд Пино - пайети и нежност на модния Олимп

Celebrities преди 18 часа

Салма Хайек, супер сексапилна, милиардерът и нейн съпруг Франсоа-Анри Пино, и доведената дъщеря, красивата Матилд, присъстваха на гала вечеря в рамките на 60-ото Биенале на съвременното изкуство във Венеция.