Следва

14 години по-късно: Гуинет се показа гола и бременна

Очаква ли дете Даян Крюгер?

Да имаш да ни кажеш нещо, русокоске?

Celebrities преди 5 години

По всичко личи, че Даян Крюгер е бременна с първородното си дете. 41-годишната актриса е появи на филмовия фестивал в Кан, а за визията си за червения клим бе избрала интересна рокля.

Дизайнът на дрехата очевидно прикрива коремчето на Даян, чиято форма видимо се е променила. А съдейки по кадрите, слуховете за бебе май ще се окажат напълно верни!


Връщайки лентата назад виждаме, че за последните си светски събития Крюгер винаги залага на по-обемни рокли, които не очертават тялото.

В момента блондинката от големия екран има връзка с 49-годишния си колега Норман Рийдъс. Ако слуховете за бременност за верни, то това ще е първо дете за актрисата, но не и за актьора, който вече има 18-годишен син от модела Хелена Кристенсън.


More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 19 часа

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.