Следва

Подаръците не са това, което бяха: Какво получи Кими за Деня на майката

The Ageless Мишел и операциите: Какви и къде?

Играл ли е наистина скалпелът?...

Celebrities преди 5 години

Коментарът на TheaB под статията, посветена на житейската история на Мишел Пфайфър, “The Ageless, но и по нея е играл скалпелът…”, ни накара да се разровим по-дълбоко и да разследваме обстойно дали, какво и как е „пипнала“ мисис Пфайфър.

Неоспорим факт е, че 60-годишната Мишел изглежда също толкова добре, колкото и back in the day, когато е избрана за Най-красивата жена на света за 1990 в първата по рода си класация на PEOPLE. Грешно е да не си признаем, че актрисата е просто генетично благословена пък дори и да е лягала на операционната маса за леки корекции. Тъй като и на самите нас ни е интересно каква е дозата истинност в последната питанка, се поровихме, за да бъдем напълно сигурни дали Мишел въобще старее, пие ли човешка кръв или е пристрастена към пластиката. Ето и какво открихме:

Докато някои от звездните колеги на Пфайфър прибягват към пълния комплект ботокс процедури, водещи до странно изглеждаща и дори отекла и подпухнала кожа, според един от водещите специалисти окулопласти д-р Мариам Замани, Мишел е далеч от тази „тенденция“ и тъй като няма достатъчно достоверни сведения за това дали и какви точно операции има Пфайфър, се доверяваме на експертната преценка на д-р Замани, като имаме предвид, че нищо не е официално потвърдено.


 д-р Мариам Замани

„Мишел Пфайфър е претърпяла леки корекции, засягащи Т-зоната – най-вероятно има инжектиран ботокс в областта на челото и глабелата (зоната между веждите), както и корекции в областта около и под очите, за да се предпази от дълбоките старчески бръчки“, споделя д-р Замани. Всяка от тези корекции сама по себе си не е особено сложна или кой знае колко дефинираща за облика, а по-скоро има чисто корективна функция. „Изглежда сякаш Пфайфър има филъри в устните и скулите, които да запазят първоначалния обем, който са имали“, добавя специалистът окулопласт.

В действителност Мишел Пфайфър не е потвърждавала, но не е и отричала дали се е подлагала на каквито и да било козметични корекции, или не, но това, което прави е да поставя под внимание целта й да остарее както тя казва, с грация. „Единствената ми грижа е да остарея благородно и красиво, а не да приличам на своя восъчна фигура.“

Като изцяло женска модна Редакция, често разговорите ни опират до тъкмо тези козметични процедури и никоя от нас не проповядва мнението, че ботоксът или фейслифтът са нещо грешно дори напротив. Напълно нормално е с напредването на възрастта да се възползваме и от напредъка на медицината, ако това ни кара да се чувстваме по-самоуверени. И въпреки че както казахме, Мишел е генетично благословена, тя преди всичко е жена, което моментално я прави суетна и е повече от нормално да предприеме нещо, с което да се „култивира“ така да го наречем. Освен това при коментара си съвсем забравяме факта, че Мишел Пфайфър е 60-годишна, а изглежда добре колкото 40-годишна дама.

Би ни било интересно да разберем какво мислите вие по въпроса – дали сте За, Против подобен тип хирургически намеси; дали сте се подлагали на подобни, или дали бихте? Let us know в коментарите по-долу>>>

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.