The Ageless Мишел и операциите: Какви и къде?

The Ageless Мишел и операциите: Какви и къде?

Играл ли е наистина скалпелът?...

Коментарът на TheaB под статията, посветена на житейската история на Мишел Пфайфър, “The Ageless, но и по нея е играл скалпелът…”, ни накара да се разровим по-дълбоко и да разследваме обстойно дали, какво и как е „пипнала“ мисис Пфайфър.

Неоспорим факт е, че 60-годишната Мишел изглежда също толкова добре, колкото и back in the day, когато е избрана за Най-красивата жена на света за 1990 в първата по рода си класация на PEOPLE. Грешно е да не си признаем, че актрисата е просто генетично благословена пък дори и да е лягала на операционната маса за леки корекции. Тъй като и на самите нас ни е интересно каква е дозата истинност в последната питанка, се поровихме, за да бъдем напълно сигурни дали Мишел въобще старее, пие ли човешка кръв или е пристрастена към пластиката. Ето и какво открихме:

Докато някои от звездните колеги на Пфайфър прибягват към пълния комплект ботокс процедури, водещи до странно изглеждаща и дори отекла и подпухнала кожа. Според един от водещите специалисти окулопласти д-р Мариам Замани, Мишел е далеч от тази „тенденция“ и тъй като няма достатъчно достоверни сведения за това дали и какви точно операции има Пфайфър, се доверяваме на експертната преценка на д-р Замани, като имаме предвид, че нищо не е официално потвърдено.


 д-р Мариам Замани

„Мишел Пфайфър е претърпяла леки корекции, засягащи Т-зоната – най-вероятно има инжектиран ботокс в областта на челото и глабелата (зоната между веждите), както и корекции в областта около и под очите, за да се предпази от дълбоките старчески бръчки“, споделя д-р Замани.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.