Следва

Уран в Телец от днес, веднъж на 84 години: 7 неща, които да очакваме

Драмите след Евровизия...

Why?

All About Life преди 5 години

Отново се връщаме към Евровизия. Темата я подхванахме вчера, като помолихме Люси Дяковска и JEREMY да ни дадат своето мнение относно финалите на формата.

Днес насочваме вниманието си към победителите - Израел и по-конкретно изпълнителката Нета. Става въпрос за облеклото й по време на изпълнението. Според някои от зрителите изборът на кимоно и прическа е един вид неуважение към Япония.

Съчетанието от двете малки кокчета на косата, цветовете на кимоното и пилешкият танц пред мултимедия, на която са изобразени златни махащи котки, е японска традиция, символизираща добрия късмет. Силно ни съмнява това да е просто случайност, имайки предвид всички фактори, събрани на едно място, но каквъв е бил първоначалният замисъл можем само да гадаем. 

 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.