Следва

Против правилата: Кристен Стюарт боса в Кан

Уран в Телец от днес, веднъж на 84 години: 7 неща, които да очакваме

За първи път от 84 години насам!...

Astro преди 5 години

Този месец целият 8-годишен цикъл е на път да се промени, започвайки от днес 15 май! Докато Уран беше в Овен, всички бяхме окрилени от идеята за поемане на ръководни роли и важни крачки както в личен, така и в професионален план. Ако се причислявате към групата, решила се на важни начинания през този период, отделете време, за да оцените предприетото и постигнатото, защото е възможно съвсем скоро стабилността ви да бъде разклатена. Този „порочен“ период започва днес и завършва чак през 2026г.

Ето и какво да очакваме в този, както по всичко изглежда, не особено благоприятен период:

1. Дори самата Земя няма да е стабилна
Можем да кажем, че процесът вече започва – вулканът Килауеа изригва вече няколко дни, което довежда до поредица от земетресения. Този природен феномен е олицетворение на същността на явлението Уран в Телец. Телецът като знак на стабилността, бива предизвикван от тази външна планета, чиято енергия е в движението и промяната. През следващите няколко години трябва да сме подготвени именно за повече промени и движение и то в глобален план.

2. Личностно пробуждане
Наясно или не, най-вероятно сте заспали зад волана. Повечето хора нямат представа какво правят с живота си и накъде са се запътили. Общо взето населението е откъснато и то по доста сериозен начин. Уран ще предизвика грешни представи за това, което сме, но в последствие ще ни отърве от тях. Така че този период може да бъде ново начало за някои от нас, защото ще започнем да виждаме много по-ясно истинската си същност, цел и място в една по-мащабна картина на цялата ситуация в живота.


3. Ще е по-трудно да приемаме и свикваме с промените
Енергиите на Уран и Телец си противоречат, което води до леки сътресения. Телецът обича стабилността, а Уран води към промени и израствания, при което желанието за установеност на Телеца е поставенo пред предизвикателство. Следващите месеци и няколко години ще изпитват продължително това, което имаме като идеи за сигурност и стабилност. Смятаното някога за сигурно, може вече да не е такова – ситуацията ще е нова и странна за много от нас. Също така ще дойде време, в което да осмислим живота и връзките си в много аспекти, а като резултат от това, ще се откъснем от много неща, към които сме развили зависимост (включително и хора).

4. Everything Will Change
Обществото се откъсва от манията за материални притежания. Вече виждаме развитието на Uber и Airbnb, но споделената икономика тепърва ще ни показва какво може да даде и ще ни накара да преосмислим понятия като мое, твое, наше. Ако досега някой е смятал, че да наеме стая, апартамент или вила за почивката си, вместо да отседне в хотел, то очаквайте това много скоро да се промени.

5. Промени в паричните курсове
Телецът е знакът на Wall Street и като такъв, всичко случващо се с него, рефлектира и върху борсата, колкото и странно да звучи. При последния престой на Уран в Телец е съставен Новия план на Рузвелт (Франклин Рузвелт), който има за цел да се справи с Голямата депресия. Следващата рецесия може да е зад ъгъла затова и не трябва да пренебрегваме влиянието на Телеца върху глобалното икономическо състояние.

6. Път на младите
По-младата генерация е на път да вземе нещата в свои ръце – отварят се вратите за иновативните подходи и различното мислене, а положението на Уран и Телец е изключително благоприятно за подобен тип промени.

7. Начинът, по който възприемаме любовта и връзките, ще се промени
Моделите, които наблюдаваме и с които израстваме, вече не работят – затова и нещо трябва да се промени. По-отворените връзки ще заместят традиционното ни разбиране за отношенията, имайки предвид не само полигамията, но и без да я изключваме като възможен вариант. Главно се има предвид отворени в смисъла на отворена комуникация и споделяне без каквито и да било задръжки. Ще бъдем по-свободни от всякога в това да бъдем себе си, да се чувстваме по-комфортно със самите себе си и всичко заобикалящо ни.

More Astro