Следва

Да или Не: Ексцентричното оранжево на Хелън

Против правилата: Кристен Стюарт боса в Кан

Защо, бе, Крис?

Celebrities преди 5 години

Канското многодневно дефиле продължава, гледаме различни визии, рокли, кристали, шарения, даже too much за очите. Попадаме на Кристeн Стюарт, така симпатично облечена в Шанел.

Гледайки подбора и познавайки стила й, с две ръце хвалим визията. Гигантическо ДА за избора на обувките, разбира се. Но известната звезда от „Twilight“ реши да ни изненада с един жест, нелеп за човечеството, а особено неподходящ за мястото и естетиката на събитието.

Именно Кристен постави комфорта на първо място, нарушавайки неписаните „правила" за задължителни токчета на червения килим, като предпочете да се събуе боса. Все още не разбираме защо и как младата актриса избра този подход, предполагаме нарочно в име на мирен протест, но едно е сигурно: Модата изисква жертви!

More Celebrities

Хари и Меган на Invictus Games, тя - хубава, слабичка и ревнива

Celebrities преди 3 дни

В Дюселдорф, в Merkur Spiel Arena, се проведе церемонията по закриването на поредните Invictus Games - международното състезание за военнослужещи, които са били ранени или инвалидизирани на бойното поле. В няколкото дни на форума стана ясно, че хубавата Меган ни най-малко не понася да дели вниманиета на съпруга си с други 

Високопоставена провокация: секси късите поли на първите дами

Celebrities преди 3 дни

Идва сезонът на костюмите, токчетата, чорапите, т.е. на меката градска есен. И бизнес стилът, и чорапогащите, са много силни модни трендове този сезон, затова, подгрявайки точно два дни преди да настъпи астрономически Есен 2023, припомняме тоалетите на първите дами Брижит Маркон, кралица Максима, Мишел Обама и някои от техните смели, провокативни, доста късички рокли и поли, които всъщност ни се струват чудни за топлите есенни дни, които посрещаме. Да видим... 

Фернандо Ботеро, художникът на причудливата пищност, почина на 91 години

Celebrities преди 3 дни

Фернандо Ботеро, колумбиецът, чиито сладострастни картини и скулптури на тлъсти генерали, епископи, проститутки, домакини и други продукти на неговото причудливо въображение го превърнаха в един от най-известните художници в света, почина миналия петък в Монако, на 91 години.