Следва

Самотната Никол, цветната Кейт & още от Ден 8 на Кан

Somersby explosion: 10-те наЙ-свежи на седмицата vol. 4

Here we go AGAIN!

All About Life преди 5 години

Отново сме тук! Със Somersby Explosion, разбира се. На всеки ъгъл, на всяка гореща точка. Черешката на всяко яко парти. С вкус на диня и с розово настроение. Готови сме за най-свежите на тази седмица. А вие? Ready. Steady. Go!

1. ДжинсиТЕ на сезона

Много са яки. И са много розови, и чаровни. Свежи и лежерни. Представяме си ги с червени обувки. Намираме ги тук!

2. Ахритектура

Защото красотата на града винаги пълни очите и душата. Тази е в Лондон и не е просто врата, а вход към Страната на чудесата. Тя е розова на бял фон и ние сме В-Л-Ю-Б-Е-Н-И в нея!

3. Динени моменти

Somersby Explosion – Watermelon моменти. За всеки ден, за всеки час. За настроение. Чин-чин!

4. На ТеатрО

След цялата напрегната работна седмица ни се отдъхва с култура. С театър. В "Малък градски театър", за да сме конкретни и постановка сме си избрали: "Бел Ами". Датата е 18 май, а часът стандартен – 19.00.

5. Като си казахме наздраве...

Стартираме с горещите партита на седмицата. В петък (18 май) сме на Shame Party в Carrusel. Имат рожден ден – 4 години SHAME! Обещават по много от всичко, от Spice Girls до Britney! Там сме.

6. Best Kept Secret

Можете ли да пазите тайна? Разчитаме, че можете, а ние - в петък да ви споделим още една. Мястото е Фабрика 126, а купонът до сутринта.

7. Съботна изложба

По италиански в Националната галерия. А после защо не и пица? Или паста с морски дарове...

8. Disco, disco - Fun, fun

В събота отново сме навън. Конкретно в Mixtape 5. Music for life или иначе казано – музика за живота. Старт в 21.30 ч.

9. И после на въртележката

Отново в Carrusel. Този път по немски. С много як DJ – Mousse T.  Партито отваря врати в 23.00 ч. и обещава танци до зори!

10. Неделен базар

Нахлузвате розовите джинси, бялата тениска, чифт кецове, хващате се цялата компания под ръка и отивате на базар. Задължително е! В Soho. Стартов час: 10.00

More All About Life

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 23 часа

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 4 дни

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.