Следва

PVC обувките са тенденция, но дали не са ЛОШИ за здравето?

Джейн Фонда се хвали с български обувки

She's got the style...
 

Celebrities преди 5 години

Джейн Фонда може и да на 80, но определено не й липсва моден нюх. Иконичната актриса в момента е на кино фестивала в Кан, където ден след ден показва завидно изпипани визии.

Но на нас ни направиха впечатление не роклите й, а... обувките! Оказа се, че Фонда е фен на българския бранд обувки byFar, който придобива сериозна популярност отвъд Океана и вече е любим на не една и две именити знаменитости.

Пременена в бял пуловер от фина плетка и тъмни дънки, актрисата реши да завърши напълно визията си с боти ESTE в мръсно бяло, които за съжаление вече са изчерпани.

 

A post shared by by FAR (@byfar_official) on

Припомняме, че byFar е БГ бранд за ултра готини чепици, основан през 2016-та от сестрите Валентина и Сабина и най-добрата им приятелка Деница. Родните момичета жънат успех след успех, а дизайните им вече са любими на куп известни стилисти и биват препоръчвани от издания като Vogue, Harper's Bazar и други.

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.