Следва

#FEARLESS BEAUTY: Ирена Милянкова

FACE THE SUN

Лято. Четири букви. Четири месеца. Чиста любов. Велик сезон. Усмивки, слънце, вълни, коктейли, плаж и много весели моменти.

Beauty News преди 5 години

Чакаме го с нетърпение, за да изживеем всеки момент от него. То е за нас. И макар да си представяме само позитивни неща при мисълта за лято, и усмивка мигновено да се лепва по лицата ни, има някои не чак толкова приятни съпътстващи фактори, които трябва да вземем предвид, прегръщайки го.

Защото слънцето има както своите позитиви, така и присъщите му проблеми. Да, подобрява настроението значително и дарява с божествен тен, но няма как да пренебрегнем и отрицателните му специфики, сред които успешното "справяне" на светилото с преждевременното стареене на кожата ни.

Проучвания, както и собственият ни поглед, доказват, че UV лъчите задълбочават бръчките и нарушават пигментацията на кожата. Както винаги обаче, щом поставяме проблем, веднага търсим и намираме решение.

Този път на помощ идва новото откритие на Eucerin - серията Sun Protection. Линията предпазва кожата от външните фактори, както и UVA и UVB лъчите, а продуктите, които се грижат за нас са в богата гама: Sun Fluid, Sun Gel Cream Dry Touch с фактори 30 и 50, и Sun Lotion Extra Light.

Защо Eucerin? Защото дава на нас и нашата кожа всичко, от което имаме нужда! Убедете се сами:

1. Eucerin Sun Fluid - лънцезащитен флуид за лице, за контрол на фотостареенето SPF 50

Висококачествен слънцезащитен флуид за лице за всички типове кожа. Предотвратява фотостареенето и видимо намалява бръчките.

Advanced Spectral Technology на Eucerin предоставя висока UVA/UVB защита и защита от високоенергийна видима светлина. Слънцезащитният флуид поддържа собствените механизми за възстановяване на ДНК на кожата, а хиалуроновата киселина спомага видимо да намалеят признаците на стареене на кожата.

2. Eucerin Sun Gel Cream Dry Touch -  Слънцезащитен гел-крем за лице за мазна кожа SPF 30/50

Висококачествен слънцезащитен крем за лице за мазна и предразположена към акне кожа с 8-часово действие против лъщене.

Advanced Spectral Technology на Eucerin предоставя висока UVA/UVB защита и защита от високоенергийна видима светлина. Освен това слънцезащитният крем поддържа собствените механизми за възстановяване на ДНК на кожата и включва Oil Control технология против омазняване.

3. Eucerin Sun Lotion Extra Light - Слънцезащитен лосион за контрол на фотостареенето SPF50+

Слънцезащитен лосион за тяло с ‘Anti-Stain After Wash’* технология. За всеки тип кожа.

Advanced Spectral Technology на Eucerin предоставя много висока UVA/UVB защита и защита от HEVIS светлина. Слънцезащитният лосион поддържа собствените механизми за възстановяване на ДНК на кожата, а хиалуроновата киселина спомага видимо да намалеят признаците на стареене на кожата.

Това са нашите нови тайни оръжия срещу слънцето. ТЕ обещават да се грижат за нас и нашата кожа по най-добрия начин. Защото това е Eucerin!

More Beauty News