Следва

Beach ready: Кажете NO MORE на сухите и грозни лакти

#FEARLESS BEAUTY: Ирена Милянкова

"Красотата на Вселената се състои не само в единството на разнообразието, но и в разнообразието на единството."
Умберто Еко
 

Celebrity beauty преди 5 години

Точно 10 години и два месеца назад се запознахме с това вдъхновяващо момиче. Разлика в излъчването няма, изменено е само чувството към живота - то е още по-пълно, по-интересно и по-богато, защото минава през душата и опита на тази магьосница с изумителни сини очи.

Нежна, силна, свободна, Ирена е първата от общо три любими ни жени, които поканихме на разговор за великата и безстрашна вечна Женственост, в който ни партнират посланиците на красивото Moroccanoil Търсим и откриваме диви и красиви, #fearless beauty жени, една от които е Ирена, вижте: 

От нея, градски ангел, струи много нежност. Майка на 5 деца (в очакване на 6-то), актриса и модел, активна работеща жена в сферата на луксозните недвижими имоти. Срещаме се с нея в работна обстановка, в офисите на Luximmo, жонглираща с времето и случванията си.



Излъчва увереност, любов и крехкост. Нужна е секунда и си покорен. От Нейно Величество - #fearless beauty, или Ирена Милянкова, 32, зодия Риби, в редовете долу>>>



V.S.: Имаш изключително излъчване, Ирена? Къде се крие тайната на женствеността?
И.М.:
Много благодаря! С годините се уверих, че излъчването на една жена идва от душата й и, без значение физическите данни, ако тя се чувства истински щастлива, това се чете в очите й.



V.S.: Как поддържаш своята женска увереност, какво ти дава сила?
И.М.:
Определено се чувствам изключително добре в кожата си, което отдавам на своето израстване от натрупания житейски опит и знам, че хората, които ме познават добре, намират голяма промяна в мен. Смело мога да кажа, че съм на прав път за постигане на баланса в живота си, което, разбира се, е ежедневна борба, но и основен двигател да продължавам напред. Относно моята женска увереност, важно ми е моят съпруг да изразява емоциите и чувствата си към мен. Това е потребност, която изпитвам и от това зависи дори настроението ми. Обичам да чета обожанието в очите му. Тогава се чувствам наистна красива.



V.S.: Страх ли те е от нещо?
И.М.:
Разбира се, че ме е страх. Страхът е присъщ за всяко човешко същество, още повече за всяка майка, а аз съм майка на 5 деца, в очакване на 6-то дете, което автоматично ме прави още по-тревожна. Но не споделям своите страхове, за да не товаря близките си. Това е и причината, поради която голяма част от хората, които са имали контакт с мен , ме определят като изключително спокойна личност. Споделям всичко единствено и само със съпруга си, който често с присъщия си ироничен тон ме нарича „филмар“, но това си е нашата малка тайна.

V.S.: Какво те прави безстрашна?
И.М.:
Адекватната самооценка. Знам коя съм и към какво се стремя.

V.S.: Зоната ти на комфорт се ограничава от?
И.М.:
Въпреки привидното си спокойствие, в мен бушуват хиляди емоции, провокирани от какво ли не . Истината е, че самоконтролът е едно от нещата, към които се стремя. Стремя се също външни фактори да не влияят на настроенията ми. Така че често се случва незначителни неща да ме изкарат от зоната ми на комфорт, но пък хубавото при мен е, че бързо отминава.



V.S.: За сметка на това няма никакви ограничения в порива ти към...?
И.М.:
Изкачването на нови върхове в личен и професионален план.



V.S.: Косата е фокусът на женствеността от незапомнени времена. В днешния момент как дефинираш понятието красива коса? Как го постигаш ти лично?
И.М.:
Оставям се в ръцете на професионалистите. Пазарът предлага голям избор от продукти, но истината е, че няма нищо по-ценно от консултацията със специалист. От години се доверям на един изключителен талант, който не само ме кара да се чувствам красива, щом прекрача прага на неговия салон, но и вдъхновява със своята дарба и чиста душа – Георги Петков. Той е посланик на продуктите Moroccanoil , което за мен е достатъчна причина да се доверя на неговата преценка, защото знам, че при него ще получа най-доброто!





V.S.: Какво за теб е #fearless beauty?
И.М.:
Женственост, дързост и поведение.

V.S.: Последното нещо, което направи, с което се гордеш?
И.М.:
Трудно ми е да кажа, но за сметка на това знам кое би ме накарало да се чувствам горда със себе си в най-близко бъдеще, а именно постигането на целите, които съм си поставила в професионален план преди да родя.

V.S.: Влюбихме се в роклята ти на точки, така да ти отива, откъде е?
И.М.:
Не помня, наистина. Не се затормозявам с такава информация. Убедила съм се, че ако не го носиш в себе си, онова различното, финото излъчване и усета, на кавито и марки да залагаш, все едно. Единствената роля, която имат дрехите в гардероба ми, е да подчертаят моята женственост, без да се натрапват и да „крещят“ марката си.



V.S.: Последно в какво се влюби и ти, ей така, като нас?
И.М.:
Трудно се влюбвам в предмети, вещи. Не отдавам значение на материалното, което ежедневно ни заобикаля. Влюбвам се в съпруга и децата си – в моментите, прекарани с тях, в усмивките, които озаряват лицата им, в очите им, изпълнени с любов и надежда.





V.S.: В кой месец си, определено майка с опит като теб сигурно се чувства безстрашна, но реално как се чувстваш този път?
И.М.:
В седми месец съм и се чувствам добре. Опасявам се, че този път не мога да бъда активната работеща майка до последния ден, както бях с малката си дъщеря. Затова съм подредила приоритетите си и съм концентрирана само върху няколко неща, които целя да постигна преди да родя.

V.S.: Момиченце ще е. Издавате ли име?
И.М.:
Нека бебето се роди живо и здраво. Името ще го споделим. Решено е вече.

V.S.: Русото каре много ти отива, къде го направи?
И.М.:
При Жорко Петков, разбира се !

V.S.: Кой е продуктът, който препоръваш от личен опит за грижа към косата?
И.М.: 
Преди всичко ценя труда, усилията и професионализма на своя коафьор и се доверявам напълно на препоръките му. Той познава косата ми по-добре от самата мен и винаги я третира с най-подходящия за целта продукт. Продуктът, който използвам ежедневно е Moroccanoil Treatment Light, а в забързаното ежедневие между многото задачи често ме спасява сухият шампоан на Moroccanoil.


V.S.: А бюти ритуал, който не пропускаш?
И.М.:
Нямам.

V.S.: Обичаш ли да експериментираш с визията си?
И.М.:
Да, най-често променям косата, но единственото усилие, което полагам е да отида до салона на Жорко Петков и да му кажа „Направи нещо, защото ми омръзна тази коса“. Той действа с невиждан замах и същевременно с такава лекота.

V.S.: От мама научи?
И.М.:
От майка си наследих прилежността, както и желанието за ред и чистота в дома.

V.S.: Та, така и ти, какво би искала да чуеш един ден в отговор от твоите деца?
И.М.:
Че в живота всичко е преходно и отминава – както доброто, така и лошото.

V.S.: Твоите сини очи днес ще запомнят?
И.М.:
Погледът на съпруга си преди да тръгне на път и усмихнатите лица на децата като се прибраха от училище и ясла. Както и необятната гледка към планината от един имот, който показах на свои клиенти.

V.S.: А мечтаят да видят утре?
И.М.:
Морето на крачка от дома.

V.S.: Един искрен съвет от теб?
И.М.:
Допускайте до себе си красиви по душа хора, хранете се умерено и вдъхновявайте сетивата си!
 

More Celebrity beauty

Марта Стюарт, 82, и защо лицето й изглежда толкова добре

Celebrity beauty преди 2 седмици

Марта Стюарт е нещо като вечна цел. Защо? Първо, защото винаги изглежда така, сякаш живее най-добрия си живот, независимо дали отпива от коктейл край басейна или хапва хайвер от сребърно блюдо върху величествено украсена маса. Второ, просто погледнете това лице.

Хали Бейли в Малката русалка: всичко за грима, прийоми и марки

Celebrity beauty преди 10 месеца

Ариел от "Малката русалка" е най-известна със своите развяващи се в морето червени коси. Въпреки това се оказва, че гримът на русалката е също толкова важен и емблематичен. Колегите от Vogue разговарят с един от гримьорите на актрисата Хали Бейли и ни разкриват тайните зад грима ѝ в новия филм "Малката русалка"

Beauty Starter: Зендая с перфектните вежди и самонанесения грим

Celebrity beauty преди 11 месеца

Красивата актриса, певица и активист е най-известна с изпълнението си, спечелило "Еми", в хитовия Euphoria и ролята си във франчайза Spider-Man, както и с това, че е звезден посланик на Lancôme от 2019 г. Лицето на аромата Idôle на марката говори с Vogue за емблематичните си вежди, умението да поемаш рискове на червения килим и защо никога не пропуска овлажнителя