Следва

Pre-Fall 2018: Calvin Klein

Всички носят: Люляково

Започнахме деня с...

All fashion преди 5 години

...ударна доза шопинг по тема лятната интерпретация на цвета на 2018-та - виолетовото и прилежащия му люляков тон. Сега доразвиваме започнатото, хвърляйки един бърз поглед и върху познатите модни лица, които уверено и с необходимата доза настроение се потапят в тренда.

Както добре се вижда от кадрите, стрийт стайл инфлуенсърите носят люляковото в предимно монохромни комбинации за максимален акцент върху цвета. Макси рокли с флорални намигвания, сетове от панталони с ризи, или едва покриващи бански ала Бела Хадид, изборите наистина биват разнообразни и предразполагащи към още стайлинг експерименти. Разбира се, съществува и вариант, където люляковото е само акцент към общото и макар и това да не е най-въздействащото решение, то със сигурност е добро начало.

Що се отнася до аксесоарите, то там строга линия не съществува. Заради мекотата на цвета, наслояването на много и различни аксесоари е удачен вариант, както и ненабиващите се на очи такива, които оставят люлякът да блести сам по себе си.

Всички кадри, разглеждаме по-долу>>>

More All fashion