Следва

Коприна

Pre-Fall 2018: Calvin Klein

Raf Simons’s finest...

Runway преди 5 години

Р.С. пренаписва правилата на модната къща още с пристигането си през август 2016. Оттогава насам свикнахме да гледаме симбиозата между мъжки и дамски дрехи, и преправянето на храма на минимализма на Джон Поусън.

С две думи - всяко движение и решение на Саймънс връща Calvin Klein back in the fashion game с пълна сила.

Главният на лейбъла представи няколко кадъра от Pre-Fall колекцията си за 2018-та. Кадрите са дело на long time колабораторите Оливър Ризо и Уили Вандерпер.

Смеем да кажем, че фотосесията се доближава силно до декора от онова ревю с пуканките, а именно Есен/Зима 2018-та, от Седмицата на модата в Ню Йорк. А дрехите - рационализирани версии на елементите, които видяхме на котешката пътечка през февруари - като опростена версия на роклята от плат наподобяващ полиестерно одеяло с двустранно метализирано покритие.

И тъй като Раф Саймънс се е настанил доста удобно в CK, то виждаме, че дизайнерът ни представя невероятен, ултра тренди, микс от идеи, които пренаписват ранните правила на минимализма.

Всичко това & още в галерията горе>>>

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.