Следва

Bulgari OMNIA Pink Sapphire: Осмели се да бъдеш себе си! vol 2

We love: Youthiful Hydrate Me 2 Step Program

Be youthiful.

Celebrity beauty преди 5 години

Което ще рече? Да си красива отвън и отвътре!

Това е и концепцията на новия козметичен бранд Youthiful, в която, смеем да твърдим, не само се припознаваме, но и заставаме безпрекословно.

Историята на Youthiful е чиста и красива, каквато е и линията, по която се развива брандът. Вдъхновена от семейството и предадена напред през поколения.

За нея разбрахме лично от Сандра Сълкова - Сантра, която черпи вдъхновение от своя прадядо Петър Каназирев и възражда неостаряващи и безценни рецепти за красота.

От добре наученото старо, с доза иновация и осъвременяване се ражда Hydrate Me 2 Step Program, която е първата по рода си, 100% натурална хидратираща грижа за кожата отвън и отвътре.

Тя е изградена от Hydrate Me Serum и Hydrate Me Herbal Tea, които активират своите функции чрез взаимодействието си с водата и заедно зареждат организма с нужните му нива на витамините А,C и Е. Тези витамини са в основата на здравето и добрия вид на кожата. Витамин А и витамин C възстановяват клетките и забавят тяхното стареене. Витамин Е подпомага регулирането на нивата им в организма.

Хидратация отвън
Hydrate Me Serum хидратира кожата отвън. Основните съставки са комбинация на извлек от кокосово масло, масло от шипка, най-ценното от зехтина и масло от гроздови семки. Тези масла омекотяват, подхранват и заздравяват кожата. Те се грижат за нейната еластичност и "запечатват" влагата в нея.

Хидратация отвърте
Hydrate Me Herbal Tea хидратира кожата отвътре. Чаят е специално подбрано съчетание от шипка, кокос, ябълка, киви, вишна, червена боровинка, лимонена трева, сенча и каркаде. Инфузията им доставя и отвътре на кожата голямо количество от така необходимите витамини А, C и Е. Освен това защитава кожата чрез мощния си поток от антиоксиданти.
Възстановява я, зарежда я с енергия и я поддържа гладка, мека и жизнена. Така втората стъпка от програмата е това, което досега е липсвало в грижата за кожата.


Действието нa програмата е бързо, ефективно и изпробвано. Youthiful е отлична грижа с мигновен ефект и много приятна за ползване. И още фина, изящна и пристрастяваща. Нещо като любовта.



 

More Celebrity beauty

Виктория Бекъм за парфюма си: „Suite 302 е любовното ни писмо с Дейвид до Париж”

Celebrity beauty преди 2 седмици

Бившата членка на групата Spice Girls и основателка на едноименната козметична марка Victoria Beckham Beauty пуска линия парфюми. По повода, прекрасно интервю на колегите от Madame Figaro с ВБ. 

Хали Бейли в Малката русалка: всичко за грима, прийоми и марки

Celebrity beauty преди 9 месеца

Ариел от "Малката русалка" е най-известна със своите развяващи се в морето червени коси. Въпреки това се оказва, че гримът на русалката е също толкова важен и емблематичен. Колегите от Vogue разговарят с един от гримьорите на актрисата Хали Бейли и ни разкриват тайните зад грима ѝ в новия филм "Малката русалка"

Beauty Starter: Зендая с перфектните вежди и самонанесения грим

Celebrity beauty преди 10 месеца

Красивата актриса, певица и активист е най-известна с изпълнението си, спечелило "Еми", в хитовия Euphoria и ролята си във франчайза Spider-Man, както и с това, че е звезден посланик на Lancôme от 2019 г. Лицето на аромата Idôle на марката говори с Vogue за емблематичните си вежди, умението да поемаш рискове на червения килим и защо никога не пропуска овлажнителя

Beauty Starter: Летисия Каста на 45 - спокойствие, масажи и няколко топ продукта

Celebrity beauty преди 10 месеца

Летисия Каста очаква доброта, положителна енергия и нежност от хората, които се грижат за нея, както и от козметичните си продукти. И като се има предвид аурата, която се излъчва от лицето и външния ѝ вид, това наистина работи