Следва

Walk it, talk it! #THE STREET IS YOURS 3

Walk it, talk it! #THE STREET IS YOURS 2

Като истински стрийт стайл "ловци" всичко добре направено от стилистична гледна точка, за нас е на почит.

All fashion преди 5 години

В това число като основен фактор за категоризация попада завидната доза въображение, прийом във всяко добро начинание.

Ценим добрия вкус, особено когато той е сполучливо пренесен и в градската среда, където стилът и комфортът задължително вървят ръка за ръка. С тази идея наум развиваме мини поредица от наши лични стрийт стайл вдъхновения, където обувката влиза в ролята на главен герой.



С подпис от Deichmann и разгледани в две основни направления, а именно комфорт и отличен външен вид, те задават необходимия тон на цялостното преживяване. Естетският поход из улиците на красива София ни отвежда все на модерни и разпознаваеми локации, където денят, наситен с положителни емоции, минава лесно и приятно. Обувките Deichmann застават начело на софийските пътешествия, защото #thestreetisyours, а нашето богато допълнение към страхотните дизайни идва под формата на набор от стайлинг предложения, илюстриращи как конкретната обувка бива акцент в множество интерпретации, до една подчинени на тенденциите на сезона.

Първата за поредицата спирка бе една от иконичните за града ни улици с прилежащия й вътрешен двор, където добрите стайлинг идеи се раждат по време на първите глътки сутрешното кафе, припомняме ти я тук, а днес отправяме поглед към епизод номер 2. С бързо темпо обувките ни отвеждат към едно особено разпознаваемо местенце, любимо на мнозина, а в това число, разбира се, попадаме и ние. Говорим именно за Elephant Bookstore на улица Цар Иван Шишман 31, а ето и какво се случи там...

лоуфъри 44.90 лв.

Майското настроение бива подсилено с малко помощ от умелото съчетаване на ярки и сочни цветове във визията. Спираме се на тъмносиньо като основен тон - веднъж изнесен върху сатенените лоуфъри с акцент възел и втори път като едва загатнат детайл по флоралните мотиви на жълтата рокля.

розови сникъри 49.90 лв.

По подразбиране, един от водещите за сезона елементи - костюмът, неотлъчно ни придружава. Той, в ролята си на незаменим избор, бива придружен от друг незаменим детайл, а именно розовите сникъри. Те олекотяват цялостното внушение, което иначе лесно би залитнало към по-строгата естетика. В тренди тон и изкусна 3D апликация от рози, сникърите внасят още присъствието, така необходимо за завършен вид на визията.

лоуфъри 49.90 лв.

лоуфъри 59.90 лв.

В третата за деня визия се спираме на още една главна тенденция като отправна точка, а именно миксирането на принтове. Точките, наред с животинските и флоралните мотиви застават в основата на течението, а ние се концентрираме върху първите две. Подобен смел избор откъм принт предразполага към по-обрани аксесоари. Експериментираме с два чифта страхотни лоуфъри в неутралната гама. Първите идват с по-дебела платформа и акцент панделка, а вторите са деликатно изрязани и с елегантна, почти незабележима декорация.


Всеки един от показаните модели, а и още много, откриваме на един клик разстояние на www.deichmann.com, както и във филиалите на Deichmann в цялата страна.

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 1 ден

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.