Следва

Дизайн за вдъхновение: Scandinavian therapy

Петъчна доза секс в петъчен БЛИЦ: Лука К.

Pura Vida...

Celebrities преди 5 години

Брада. Дълга коса. Татуировки. 180 сантиметра. Изваден от учебник мъж, на име Лука Кройцер.

Издаваме ви тайна - в момента е в Милано, където се подготвя за Седмицата на мъжката мода. Част от фешън семействата на IZAIO и Most Wanted Models, той е мъжът-мечта на Редакцията, затова направо му казахме: трябва да е ДА!, отговорът на въпроса ни - Ок ли си да си говориш/флиртуваш с нас днес?

Следва Лука К., момичета, в един слят материал между Петъчна доза секс и Петъчен БЛИЦ.

Pura Vida идва в редовете ни>>>

V.S.: Как всъщност реши да се занимаваш с мода?
Лука Кройцер:
Всичко започна заради съпругата ми. Малко след като се запознахме, тя ме попита защо не се пробвам да стана модел. И така, от дума на дума, наш приятел, който е професионален фотограф, ми направи няколко тестови снимки. Договорът с агенция не закъсня, а в момента ме представят две големи агенции в Германия.

V.S.: В Милано си, за Седмицата на мъжката мода. Такава лудница ли е, каквато предполагаме?
Л.К.:
Всъщност, това ще ми е за първи път в Милано. Но ревютата са наистина лудница - всичко е разпределено по график и дори и малко закъснение може да съсипе цялата организация. Всеки, който работи бекстейдж, е много стресиран преди старта, защото моделите, стайлингът, визиите, музиката, гримът... всичко трябва да е под конец. Като модел на мен ми се налага да ходя на няколко проби за визиите, после на няколко репетиции, за да може хореографът да е напълно убеден, че всичко се получава ок. Бекстейджът е пълен хаос, но пък всички се забавляваме адски много. Но, в крайна сметка, работейки като модел, трябва да изпълниш задачата си: накрая публиката, а и клиентът, трябва да са щастливи. Всъщност едно от най-запомнящите се усещания е когато се качиш на котешката пътечка за първи път.

V.S.: А зад кулисите един ден на fashion модел изглежда как?
Л.К.:
Зависи. Когато имаш ангажименти пътуваш много, трябва да си на локация много рано, лягаш си много късно. Но пък определено си струва, защото постоянно се срещаш и работиш с много нови и интересни хора. През нормалните дни всичко е много просто - ходя във фитнеса, прекарвам време със семейството си, грижа се за себе си и всякакви такива обикновени неща, които всеки човек прави.

V.S.: Моден дизайнер, за когото умираш?
Л.К.:
Определено не си падам по всички. Даже по-скоро съм фен на брандове, а не на имена. Харесвам много Levi’s, Lee, Vans, Red Wing Shoes, Dr. Martens - все дрехи и дизайни, които са ми удобни, както за работа, така и в свободното ми време.

V.S.: Тенденцията, с която не би рискувал?
Л.К.:
Напоследък модата направи така, че мъжете да изглеждат твърде женствени. Мъжът трябва да е мъж, но не казвам, че трябва да е от онези кофти мачовци, не ме разбирайте погрешно. Но определено не харесвам тези дрехи, които правят силните половинки да изглеждат като малки момченца. В крайна сметка съм отворен към всичко и бих пробвал почти всичко. Все пак с моята професия трябва да си много уверен и непредубеден.

V.S.: Най-важното нещо в гардероба ти?
Л.К.:
Семпъл бял тишърт, който ми седи добре.

V.S.: Трите неща, които всеки себеуважаващ се мъж трябва да има?
Л.К.:
Както казах, бял тишърт. Тъмни скини дънки. И готин чифт Red Wings или черни Dr. Martens.

V.S.: Най-секси визията?
Л.К.:
Зависи! Ако ти седи добре, то всичко може да е секси. Всичко, което носиш с увереност и стил е готино. Не може да си купиш стил. Колкото и смешно да ви звучи, може да носиш шорти за тичане със стил и те да са ултра секси.

V.S.: Ако не беше мода, щеше да е...?
Л.К.:
Вероятно щеше да е това, с което се занимавах преди. Щях да пътувам по света и да грабя с пълни шепи. Преди се занимавах с и футбол и бях доста добър, та вероятно щеше да е нещо в тази сфера.

V.S.: Най-кофти дрехата, която може да сложи една жена?
Л.К.:
Определено тези обувки, които в Германия наричаме "балеринки". Това въобще не са обувки, отвратително е! Та, това е най-ужасното модно нещо, което една жена може да си причини.

V.S.: Pura Vida се състои в?
Л.К.:
Pura Vida означава, че каквото и да се случи в живота ти, дори и да нямаш работа, пари, нищо... ти трябва да бъдеш щастлив, добър и благодарен за и на живота! Изберете да сте щастливи, защото всичко опира до това да живеем чистия живот в истинския смисъл на думата, като го изживяваме пълноценно всеки ден. Тааа... Pura Vida означава, че животът е прекрасен, ВИНАГИ и по много различни начини!

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 час

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.