Следва

Resort 2019: Givenchy

Walk it, talk it! #THE STREET IS YOURS 3

Като истински стрийт стайл "ловци" всичко добре направено от стилистична гледна точка, за нас е на почит.

All fashion преди 5 години

В това число като основен фактор за категоризация попада завидната доза въображение, прийом във всяко добро начинание.

Ценим добрия вкус, особено когато той е сполучливо пренесен и в градската среда, където стилът и комфортът задължително вървят ръка за ръка. С тази идея наум развиваме мини поредица от наши лични стрийт стайл вдъхновения, където обувката влиза в ролята на главен герой.

С подпис от Deichmann и разгледани в две основни направления, а именно комфорт и отличен външен вид, те задават необходимия тон на цялостното преживяване. Естетският поход из улиците на красива София ни отвежда все на модерни и разпознаваеми локации, където денят, наситен с положителни емоции, минава лесно и приятно. Обувките Deichmann застават начело на софийските пътешествия, защото #thestreetisyours, а нашето богато допълнение към страхотните дизайни идва под формата на набор от стайлинг предложения, илюстриращи как конкретната обувка бива акцент в множество интерпретации, до една подчинени на тенденциите на сезона.

След спирките ни през една от иконичните за града улици с прилежащия й вътрешен двор, както и разпознаваемата и много любима книжарница Elephant Bookstore, днес продължаваме с епизод номер 3. Локацията ни наподобява същинска приказка от цветове и аромати, а стилистичните идеи, които се раждат вътре, заслужават да се видят...

Nea Flower Shop на улица Ангел Кънчев 29.

сникъри 49.90 лв.

Розово-червената гама е сред отличаващите се този сезон, затова и не можем да скрием пристрастието си към нея. Както тенденциите повеляват, потапяме се изцяло в гамата, а единственият цвят, различаващ се от основните тонове, е бялото. Той присъства единствено под формата на аксесоари като в случая това са котешките ретро рамки и големите обици. Обувките, акцент във визията, са леките и много комфортни кецове, избрани, разбира се, в розово.

сникъри 49.90 лв.

сникъри 49.90 лв.

 Момичешката естетика страшно отива и на локацията, и на днешното ни настроение. Отдаваме й се както подобава с избор от тюлена миди рокля в нежен крем тон и кокетни декорации от пайети и звездички. Грабваме кошницата с цветя и тръгваме, като не забравяме и верните си придружители - двата страхотни чифта сникъри, подчинени на тенденциите за сезона, благодарение на фините си бродерии с флорални мотиви и цветове в бяло и сребристо.

сандали 39.90 лв.

сникъри 49.90 лв.

Третата за деня визия може да бъде интерпретирана в две различни посоки. Първата е романтичната момичешка естетика, разгледана и в предишния аутфит, която постигаме с помощта на набор от кокетни елементи в монохромната гама - мини рокля, лента-тюрбан и равни сандали с връзки около глезена. Разбира се, тази визия лесно може да се впише и в една по-динамична градска среда, което е и втората ни посока. Заменяме нежните сандали с удобни и стабилни сникъри, които правят всяка разходка или тичане по задачи значително по-приятно. Запазваме започната синьо-сива гама и потегляме към следващата локация.

Очаквайте я съвсем скоро, а като деликатен намек за това какво ни очаква, подсказваме, темата е Италиана...


Всеки един от показаните модели, а и още много, откриваме на един клик разстояние на www.deichmann.com, както и във филиалите на Deichmann в цялата страна.

 

More All fashion