Следва

Колко ще струва кралската сватба #2?

Win it: Dior for you?

Volume me UP!

All About Life преди 5 години

След като миналата седмица наградихме вашите по-силни половинки с парфюм и тоалетна вода от GIVENCHY, ред е да обърнем внимание и на вас, мили дами.

Искаме да ви подарим нещо. От първа необходимост и задължителен елемент на почти всяка тоалетка. Подпомага ежедневната визия, перфектния вечерен грим и ни прави осепителни. Иначе казано, искаме да ви подарим спирала. От Dior. Моделът е DIORSHOW PUMP ’N’ VOLUME. Придава на миглите екстремен моментален обем, в наситен черен цвят, а и е водоустойчива - ако решите да гледате тъжен романтичен филм с нея, go for it.

Както традицията повелява, ние ще ви я подарим, ако вие изпълните нашето условие: 

В какви приключения сте готови да се ГМУРНЕТЕ това лято?

Отговорите очакваме до 28-ми май в коментари под статията или на добре познатия
email: [email protected].

More All About Life

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 4 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 1 седмица

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.