Следва

Trend Alert: Suckerpop и българският битовизъм

Resort 2019: Givenchy

Резортната колекция на Givenchy за 2019 отново обръща вниманието към неизчерпателната японска култура.

Runway преди 5 години

Наподобяващи джудо кимоно, японска структурираност и изящност, дрехите пазят луксозния прочит на модната къща, но във вариант известен за настоящата дизайнерка. Смели съчетания на спортното и елегантното в една визия както за дамите, така и за мъжете, са ключов елемент описващ колекцията.

Връщайки се към бейсик-ретро естетиката, разглеждаме асортимент от тренчове, поли, панталони, блузи и рокли, изработени от висококачествени материи. За още по-голяма доза фешън настроение, визиите са допълнени с емблематични за марката чанти и обувки, между които и широки ботуши до коленете. Обувката при мъжа е спортна, модерна и леко излиза от досега познатите ни стилистики на Givenchy.

Относно цветовата гама, модната къща предлага широк спектър, започвайки с черното и бялото, минавайки през земните и бежови нюанси, и така до ярките розови и драматично виолетови и сини тонове.

Всичко това разглеждаме в галерията горе>>>

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.