Следва

В крайна сметка: Кой ще заведе Меган до олтара?

Големите любовни истории: Deadpool & Serena van der Woodsen

a.k.a Райън Рейнолдс & Блейк Лайвли…

Love преди 5 години



Блейк и Райън
имат една от най-очарователните и вдъхновяващи връзки, които Холивуд някога е създавал, а причините за тази нечовешка химия са дузина. Не само и двамата изглеждат като истинско съвършенство и са горди притежатели на едно доста нетипично „сухо“ чувство за хумор, но също така споделят дълга и доста романтична любовна история, за каквато, признаваме си, и ние мечтаем. Кога се влюбват, как се справят с ролята на родители и всичко друго случващо се през това време – прочетете и разберете.



През юли 2010г. Блейк и Райън са обявени за заемащи главните роли в Green Lantern и малко след това за първи път излизат на една сцена по време на пресконференция част от Comic-Con в Сан Диего. По това време Рейнолдс е женен за не по-малко привлекателната блонди Скарлет Йохансон, докато Блейк си партнира и в живота с екранния си партньор Пен Баджли (Gossip Girl). За разлика от персонажите си в Клюкарката, on-again off-again връзката на Блейк и Пен не завършва с хепи енд и те слагат окончателен край на сложните си отношения през септември същата година. Месец след това Блейк е избрана да връчи награда на Spike TV Scream Awards и то на Райън. Според феновете на звездната двойка това е моментът за заврзката в тази любовна история – двамата си разменят доста двусмислена и за по-голямата част от аудиотирията неразбираема шега, която според светские хроникьори, запалва искрата в отношенията им.

В края на 2010г. слуховете за проблеми в рая на Скарлет и Райън, както и такива за предполагаем развод, са плъзнали навсякъде и е трудно да бъдат пренебрегнати. Потвърждението за разпада на двугодишния брак на двамата актьори не се бави и малко преди Коледа Райън подава документи за развод, а развоят на събитията оттук нататък е ясен.

Докато Райън преодолява развода си, Блейк обикаля най-романтичните кътчета в Европа не с кого да е, а с Лео ди Каприо. Кратката им забежка е документирана и разпространена във всички таблоидни издания... в целия свят, но това не означава, че продължава вечно. Въпреки че нито един от двама им не е говорил официално или потвърждавал каквато и да било информация относно любовното рандеву, по всичко личи, че цялото нещо е просто красива лятна афера.

През юни 2011г. наблюдаваме кратък reunion на героите ни по време на премиерата на Green Lantern, където Лайвли и Рейнолдс изглеждат като най-добрите приятели, които можете да си представите. Може би самите те все още не са наясно какво точно е на път да се случи. За щастие развитието не закъснява и малко след края на аферата с Леонардно и окончателния развод на Рейнолдс, през октомри по време на „рождения уикенд” на Райън, много специален гост е забелязан да напуска апартамента му – да, както се досещате това е русото изящество Блейк Лайвли. Слуховете за предполагаема връзка не закъсняват, а папраците се нагърбват с отговорната задача да следят всяка крачка на актьорското дуо, за да разнищят случая докрай. Упоритият труд се заплаща и в рамките на един месец Блейк е уловена в крачка да напуска бостънското жилище на екранната си половинка няколко пъти. Холивуд вече с радва на новата си двойка, но никой не осъзнава колко сериозни са нещата (най-вероятно и самите те), докато през празничния декемврийски сезон Райън не организира специална визита в Канада, за да запознае Блейк със семейството си. Във Ванкувър, където Рейнолдс е роден и израстнал, новоизлюпилата се двойка не си пести ласки и романтични моменти, които, разбира се, са уловени от не един или два обектива.

След само година заедно, Блейк и Райън правят една от най-изненадващите сватби в историята на холивудските сватби – казват си заветното Да! на една от локациите, на които са заснети най-роамнтичните сцени в Тетрадката в компанията на семейство и приятели. На тържестовото присъстват „сестрите” на Лайвли от небезизвестния филм с нейно участие „The Sisterhood of the Traveling Pants” – Америка Ферера, Алексис Бледел и Амбът Тамблин. Блейк се обрича във вечна вярност на Райън в божествен custom made модел на Marchesa.
Броени дни след сватбата Лайвли кипи от щастие и в интервю пред Allure въодушевено нарушава мълчанието около връзката си: „В момента съм в пълен мир със себе си. Никога не съм била по-щастлива в целия си живот!”

Двойката не е голям фен на публичните изяви, но колко рядко Лайвли и Рейнолдс да се появяват заедно е без значение, защото направят ли го, обират овациите. С цялото си абсолютно и неоспоримо съвършенство – триметровите крака на Блейк и примамливия блясък в очите на Райън, по който всички ние безнадеждно гаснем, двамата са и същевременно толкова нелепи и странни във връзката си, което естествено ни кара все повече да ги харесваме. И двамата подхождат с огромна доза чувство за хумор към всеки сериозен върпос, касаещ брама им, че просто няма как да не се влюбите и в двама им.

Блейк признава, че и до ден днешен pin-ва всяко изображение на Райън, което намери в Pinterest, въпреки че си го има вкъщи. Пред Marie Claire споделя: „Никога не минава и седмица, в която да не се видим. Той е най-най-добрият ми приятел.”


И докато се чудим дали това не е просто приказка, на бял свят се появява и първият „продукт” на приказната им любовна история – дъщеря им Джеймс.

В интервю през февруари 2016г. Рейнолдс разкрива малко повече детайли около самото начало на връзкта им: „С Блейк бяхме приятелчета (buddies). Спомням си, беше доста смешно, защото година след снимките на Green Lantern и двамата бяхме сами и някак си стана така, че отидохме на двойна среща – аз, за да се срещна с друга жена, а тя – с друг мъж. Беше най-странната среща, на която и двамата, надявам се и двамата, сме присъствали, защото бяхме като два електрически заряда. Като фойерверки. Между нас нещата просто се случиха естествено, но беше доста неловко за другите двама.”

Типично в ироничния стил на въпросите на известния водещ Джими Фелън, по време на гостуването си Блейк отговаря на въпроса „Какво е да имаш секссимвол за съпруг?”, с подобаващото „Тези дни е същинско мъчение. В самолета съм и където и да се обърна виждам screensaver-а на всяка жена на полета, който се състои от Райън, прегръщащ или целуващ фотошопираната глава на различна жена всеки път. Всички искат Deadpool – това е!”
През септември 2016г. Джеймс посреща на бял свят сестричката си Инес, а ние само можем да се надяваме Блейк и Райън да продължават с baby making-а, защото тези гени ТРЯБВА да бъдат предадени.

И така, ако искате любов като тази романтична, но и безбожно забавна звездна история, ходете на двойни „слепи” срещи, пътувайте, снимайте се във филми и най-важното: забавлявайте се. Ако историята на Блейк и Райън ни учи на нещо, то определено е да се забавляваме, да се смеем и да не се страхуваме – невинаги нещата се случват, но винаги сме длъжни поне да опитаме, защото не знаем какво ни очаква зад ъгъла!

More Love