Следва

Man & Wife: Хари и Меган си казаха "Да"

В крайна сметка: Кой ще заведе Меган до олтара?

Who will have the honour?

Celebrities преди 5 години

Вчера с официално изявление бъдещата кралска булка Меган Маркъл съобщи, че баща й Томас няма да присъства на грандиозната й церемония с принц Хари.

Оказва се, че родителят на актрисата бори сърдечно заболяване и освен че се възстановява от операция, трябва да обърне сериозно внимание на здравето си, както и да избягва вълнуващи събития.

В крайна сметка, обаче, Ms./все още/ Маркъл ще бъде съпроводена до олтара, не от майка си - както смятаха голяма част от почитателите и хроникьорите, а от самият принц Чарлз.

Бащата на младоженеца ще има честта да заведе булката до олтара и да я предаде в ръцете на по-малкия си син.

Е, изглежда, че основният проблем, донякъде засенчил подготовката за празника, е решен. Сега двойката може само да се надява, че няма да има повече несгоди, което, между другото, при кралските сватби е добре познат феномен.

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.