Следва

Розови с панделка

Trend Alert: Suckerpop и българският битовизъм

We want to be them - Suckerpop girlz...

All fashion преди 5 години

'Popping culture,' новото мото зад последната кампания на Suckerpop, ултра якият бранд за ърбан тишърти, които ще накарат всички да се обръщат след вас, се цели да събуди у нас две основни неща: споменът за тихите часове на софийския следобед и градската култура толкова нерафинирана, колкото не сме я виждали.

Suckerpop момичето притежава три основни черти: тя е дръзка, обича цветовете и има редкия талант да пречупва монотонността на градското ежедневие. Намираме я на места, на които не очакваме, а дори и да сме очаквали, когато я намерим, вече три пъти е сменила цвета на косата си и не можем да я познаем.

Кампанията, слагаща цвят в българския битовизъм, представлява един своеобразен сблъсък на модата и улицата. Елементът на легендарния женски пазар в София създава една картина, която трудно може да се забрави — пластмасовите маси, сергиите и цялостната естетика на софийския пейзаж служат като перфектния контраст към визията на колекцията.

Нашата любима е EROTICA, а вашата?

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 11 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.