Седмичен ХОРОСКОП - 21.05 - 27.05

Astro преди 5 години

ОВЕН 21.03 – 20.04

През тази седмица Овните ще попаднат в особен момент от живота си. Сега ще отделите време за размисъл и равносметки относно изминалите месеци от 2018 г. Повечето хора правят това по Нова година, а вие виждате необходимост да разгледате скоро изминалите месеци от дистанция сега. Това е така, тъй като сте имали множество планове и проекти, от които нямате намерение да се отказвате. Затова е редно да видите как се справяте, отговаряте ли на очакванията си и какво трябва да подобрите.
Очаква ви обещаващо лято. Вие не искате да го пропилеете, а да използвате многото възможности за реализирането на големи цели.

В началото на седмицата преливате от много нови идеи. Сега е правилният момент да ги превърнете в реалност и да подпомогнете проектите си.
От сряда до петък продължавайте да действате със същата инерция. Не се тревожете да се възползвате от помощта на хората, които ви подават ръка. Питайте и за съвети, използвайте полезните си контакти.
През уикенда ще имате странна ситуация, от която трябва да се опитате да излезете възможно най-бързо. Имате по-важни неща за вършене.
 

Хороскоп

Още от Astro